Partnercontent

De beste gratis content van onze partners: 7 whitepapers & webinars

0

Speciaal voor jou heeft Frankwatching de beste gratis content van gerenommeerde partners op een rijtje gezet. In dit artikel vind je maar liefst 6 whitepapers die je gratis kunt downloaden. Over onder meer leadoptimalisatie in B2B en de digitale werkplek in 2021. Ook ontdek je in een webinar op 8 april alles over de Content Journey, een nieuwe praktische methode om de customer journey en content map te combineren. De bedenkers delen onder meer hoe ze hun methode in de praktijk brachten bij Praxis. Veel leerplezier!

Zo haal je meer rendement uit social media

Hoe vergroot je het rendement van je investeringen op Facebook, LinkedIn en andere social media? Dat ontdek je in dit rapport van Harvard Business Review. Hierin delen socialmedia-experts effectieve strategieën om onder meer de brand awareness en activity te vergroten en data te gebruiken om je impact te meten. Download nu.

De belangrijkste valkuilen bij B2B-leadoptimalisatie (en hoe ze te vermijden)

Hoewel de onderbuik van de verkopers meestal nog bepaalt welke leads wel en niet benaderd worden, laat het analyseren van interne én externe databronnen zien dat zij lang niet altijd de meest kansrijke leads benaderen. Ontdek in dit e-book de 10 belangrijkste lessons learned van 3 jaar leadoptimalisatie. Iets voor jou?

Hoe billability de gezondheid van je agency kan schaden

Billability, oftewel factureerbaarheid, is tegenwoordig niet meer de heilige graal om het rendement van je agency te meten. In dit e-book introduceert Teamleader twee verschillende KPI’s die je wél inzicht geven in de efficiëntie van je agency. Interessant? Start direct met lezen.

Alles wat je moet weten over de digitale werkplek in 2021

Hoe werk je thuis zo productief mogelijk? Welke tools heb je nodig? En wat zijn de belangrijkste ins en outs van de digitale werkplek in 2021? Dat ontdek je in het niet te missen whitepaper van onze partner Templafy. Benieuwd?

Content creatie schalen met templates

Denk jij vaak bij het maken van een nieuwe uiting: ‘moet ik nu echt voor het wijzigen van dat ene woordje of die afbeelding weer een vormgever aan het werk zetten?’, dan is dit whitepaper voor jou! Kom erachter hoe je zelf on-brand content kunt maken zonder de hulp van een vormgever. Download nu.

Hoe digitale employee experience de hoogste ROI voor jouw organisatie oplevert

Frontline medewerkers zijn in veel branches het contactpunt met de klanten. Toch wordt deze groep vaak overgeslagen als het op Employee Experience aankomt. Het wordt tijd dat dit verandert. Lees meer in dit whitepaper.

Van klantreis naar Content Journey: zo bouwt Praxis aan contentmarketing

Contentmarketeers Sanne en Lisanne ontwikkelden een methode om de juiste content bij iedere stap in de customer journey te ontdekken én uit te werken: de Content Journey. In dit webinar op 8 april (om 10 uur) lichten ze hun methode toe en hoe ze deze in praktijk brachten bij Praxis. Wil jij ook content die je klant verder helpt? Meld je nu aan.

Op de hoogte blijven?

De nieuwste content van onze partners direct in je inbox ontvangen? Dat kan! Schrijf je nu in voor de Kennisbank Update van Frankwatching.