Boek Basisboek Communiceren

Basisboek Communiceren

O. Severijnen, M. Bakker, N. Beerhorst-Pas
ThiemeMeulenhoff
2013
Nederlandstalig
€ 66,40
0
0
0
0

Goede communicatietechnieken zijn in elke functie van essentieel belang. Het ‘Basisboek communiceren’ helpt u bij het ontwikkelen van een eigen communicatiestrategie. Deze herziene druk van ‘Basisboek Communiceren’ is geactualiseerd zonder iets van zijn gebruiksgemak in te leveren. De communicatieve vaardigheden zijn overzichtelijk ingedeeld en de theorie is transparant door het gebruik van checklisten. De vraagbaak en het register vergroten de gebruiksvriendelijkheid.

Het uitgangspunt van ‘Basisboek Communiceren’ is niet veranderd: communicatie begint bij uzelf. Het boek begint met een inventarisatie van persoonlijke sterke en zwakke punten en reikt u vervolgens gereedschappen aan om uw communicatieve vaardigheden te trainen. Van schrijven en mondeling presenteren tot tweegesprek en overleg. Het actuele en contextgerelateerde oefenmateriaal bereidt u uitstekend voor op de beroepspraktijk!

Lezers van het boek kunnen hun vaardigheden trainen met praktische oefeningen, te vinden op de website van de uitgever. Producten, feedback en reflectie kunnen eenvoudig verzameld worden in een eigen digitale portfolio.Alle boeken