Boek Beter in argumenteren

Beter in argumenteren

K. Pijper
Academic Service
2014
Nederlandstalig
€ 27,50
0
0
0
0

‘Beter in argumenteren’ helpt u om op een overtuigende manier argumenten te gebruiken. Stap voor stap leert u hoe u een standpunt formuleert, argumenten in een overtuigende volgorde plaatst en de beste argumenten kiest. In zeven hoofdstukken komen alle onderwerpen aan bod die belangrijk zijn als u beter wilt leren argumenteren: van het formuleren van een standpunt tot het omgaan met reacties op uw standpunt en argumenten.

De serie ‘Beter in…’ onderscheidt zich door een laagdrempelige opzet, met een minimum aan theorie en een maximum aan direct toepasbare tips en voorbeelden. Alle theorie én voorbeelden worden helder en systematisch gepresenteerd met overzichtelijke tabellen. Zo leert u sneller en doorziet u gemakkelijker hoe u een goede argumentatie opbouwt.

Elk hoofdstuk sluit af met een duidelijke samenvatting en een aantal oefeningen zodat u uw kennis kunt testen en meteen in praktijk kunt brengen. Docenten kunnen hier ook gebruik van maken tijdens de lessen. Bovendien vindt u meer oefeningen bij alle hoofdstukken op de toetsportal AcademicX. U kunt hier extra oefenen als bepaalde theorie meer aandacht nodig heeft.

‘Beter in argumenteren’ richt zich op hbo-studenten en is door de systematische opzet zeer geschikt voor gebruik tijdens de les én voor zelfstudie. De combinatie van boek en portal maken dit product tot een echte praktijkhulp, gebaseerd op de vragen die leven in het onderwijs van nu.Alle boeken