Boek Beter in rapporteren

Beter in rapporteren

E. Tiggeler, M. Rundervoort
Boom Uitgevers Amsterdam
2019
Nederlandstalig
€ 27,50
0
0
0
0

‘Beter in rapporteren’ helpt studenten om betere zakelijke teksten te schrijven. Het boek behandelt o.a. het schrijven van rapporten, papers, verslagen en scripties. De korte paragrafen, praktijkgerichte voorbeelden en bijbehorende website met oefeningen en feedback maken dit boek tot een echte hulp voor studenten.

Auteurs Eric Tiggeler en Manon Rundervoort behandelen in negen hoofstukken alle relevante onderwerpen rondom het schrijven van een goed rapport. Stapsgewijs nemen de auteurs de student mee door het proces van rapporteren. Hierbij komen de volgende onderwerpen aan bod: informatie verzamelen, indeling bepalen, samenhang verduidelijken en in heldere taal schrijven. Het boek sluit af met de antwoorden op de oefeningen uit de hoofdstukken.

In deze tweede druk zijn er meer oefeningen en toevoegingen in de tekst opgenomen.Ook is er een evenwichtigere verdeling qua online oefeningen per hoofdstuk.

Exclusief materiaal op de bijbehorende website
– verschillende typen vragen;
– overzicht van de besproken regels in heldere tabellen;
– PowerPoint-presentaties voor docenten.

‘Beter in rapporteren’ is zowel te gebruiken in klassikaal onderwijs als tijdens zelfstudie. Het boek is geschikt voor iedere student die te maken krijgt met rapporteren en richt zich daarbij met name op de volgende studierichtingen: Accountancy, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde MER, Commerciële economie, Facility Management, International Business Languages, Small Business en Retailmanagement en Technische bedrijfskunde.Alle boeken