Boek Calimeromarketing 3.0 in een eierdop

Calimeromarketing 3.0 in een eierdop

K. Romme
Young in business
2014
Nederlandstalig
€ 9.99
0
0
0
0

De Calimeromarketingboeken zijn al meer dan tien jaar de door Nederlandse ondernemers meest gekochte én gelezen marketingboeken. Met deze boeken wil ondernemer Karen Romme ondernemers laten ze zien waar marketing echt om draait en hoe eenvoudig het eigenlijk is.

Na verschijning van het nieuwe boek over marketing in de 3.0-netwerkeconomie waarin we nu leven Calimeromarketing 3.0, heeft ze ook daarvan weer een handzaam boekje gemaakt voor de ondernemers die – om wat voor reden dan ook – geen echte boekenlezer zijn. Behoor jij tot die groep? Dan kun je in dit boekje in ongeveer één uur kennismaken met de ‘slimme marketingfilosofie voor ondernemers, van zzp tot mkb’.

Karen Romme werd in 1991 ondernemer en werkt vanuit een eigen cross media bedrijf aan het ondernemender maken van Nederland. Sinds begin deze eeuw schreef ze twaalf boeken voor ondernemers én voor mensen die dat willen worden. De afgelopen tien jaar inspireerde ze meer dan 100.000 ondernemers met haar boeken, presentaties, workshops en masterclasses over Calimeromarketing.

Sinds 2004 zijn er meer dan 50.000 Calimeromarketingboeken verkocht.Alle boeken