Boek Communicatiestrategie

Communicatiestrategie

W. Michels
Noordhoff Uitgevers
2016
Nederlandstalig
€ 37.95
0
0
0
0

– Hoe maak je fans van je merk?
– Wat zijn strategieën bij een positionering
– Hoe zet je ambassadeurs in om de doelgroep te bereiken

‘Communicatiestrategie’ biedt je allereerst een visie op strategie en op communicatiestrategie. In het tweede deel krijg je inzicht in een aantal communicatiestrategieën. Daarna leer je een creatieve aanpak om vanuit een metafoor een communicatiestrategie te bedenken. Tot slot bespreken we uitgebreid de contentstrategie.

Het boek is heel praktisch. In canvasmodellen worden de positioneringsstrategie, fanstrategie, ambassadeursstrategie, veranderstrategie en nog acht andere strategieën uitgebreid beschreven. Je kunt er zo mee aan de slag.

De visie en de aanpak van strategie zijn uniek en zullen je inspireren om je eigen communicatiestrategieën te ontwikkelen.

Communicatiestrategie is een absolute aanrader voor zowel studenten als voor ervaren communicatieprofessionals die hun opdrachtgever willen verrassen met een aansprekende strategie.

Digitale ondersteuning
Op de website biedt de uitgever digitale ondersteuning voor studenten en docenten bij dit boek. De unieke code voorin dit boek geeft toegang tot onder andere:
– Opdrachten
– Strategiespel
– PowerPointpresentatiesAlle boeken