Boek Druk, druk, druk

Druk, druk, druk

C. Petri, J. Bouman
Uitgeverij Thema
2009
Nederlandstalig
€ 20.95
0
0
0
0

Druk, druk, druk hebben we het allemaal wel eens, maar het mag natuurlijk niet zo zijn dat dit uw leven gaat beheersen en u er echt stress van krijgt. Dit boek helpt u om zelfstandig, zonder hulp van buitenaf, meer grip op uw eigen vitaliteit te krijgen, zodat u ernstiger gevolgen als een burn-out of bored-out voorkomt.
In heldere, toegankelijke taal biedt dit boek u een praktische en vooral brede aanpak om spanningsverschijnselen te herkennen én tegen te gaan. U leert irrationele, stressverhogende gedachten die minder heftige emoties losmaken.

Op het lichamelijke vlak is het belangrijk dat u zich voldoende ontspant, en de inzichten van mindfulness leren u bewuster te leven in het hier en nu in plaats van op de automatische piloot. Door goede timemanagement zorgt u dat u de baas blijft over uw eigen tijd, op het werk en privé. Assertief gedrag en goed leren omgaan met kritiek helpen daarbij en geven u bovendien meer controle en invloed op uw eigen leven en welbevinden. De vele voorbeelden geven u een gevoel van herkenning en met de oefeningen in dit praktische doe-boek kunt u direct aan de slag. En u zult zien dat u zelf heel wat kunt doen om het leven leuk te houden.Alle boeken