E-book Experttips over verkopen zonder te verkopen

Experttips over verkopen zonder te verkopen

D.J. Jansen
Expertboek
2017
Nederlandstalig
€ 12,50
0
0
0
0

Als ondernemer en verkoper wil je jouw boodschap delen en mensen het gemak en voordeel laten ervaren van je producten en diensten. Veel ondernemers en ook verkopers hebben echter te weinig klanten en behalen daardoor minder omzet en inkomen dan ze willen. Terwijl ze vakinhoudelijk alles weten over hun producten en diensten. Deze kennis gaat helaas niet automatisch hand In hand met het hebben van voldoende klanten.

Dit boek geeft je 50 praktische tips om op een leuke en ontspannen manier meer en gemakkelijker te verkopen. Het is speciaal geschreven voor ondernemers en verkopers die zichzelf willen uitdagen én die bereid zijn om actie te ondernemen. Als je geen actie onderneemt, gebeurt er niets en blijf je dezelfde resultaten houden die je daarvoor ook had.

Met behulp van de MATCH-methode leidt Dennis je in dit boek door alle fases die op het verkoopproces van toepassing zijn. Waarbij hij je vooral uitdaagt om de tips uit het boek in de praktijk te brengen. Gebruik dit boek dan ook als een praktische leidraad om stap voor stap meer succes te krijgen in het proces van verkopen.

‘Als jij goed bent in je vak maar moeite hebt met verkopen, dan is er maar 1 ding dat je nodig hebt, en dat is dit boek!’ – Hugo Bakker, spreker, business coach en auteur

Ook verkrijgbaar als boek.Alle boeken