Boek kleinGROOT (boek)

kleinGROOT (boek)

Martin, Steve J.
Uitgeverij Nieuwezijds
2014
Nederlandstalig
€ 19.95
0
0
0
0

Hoe kun je profiteren van je eigen en andermans fouten? Is het slim om bij onderhandelingen als eerste een bod te doen? Moet je bij presentaties het beste voor het laatst bewaren?

Elke dag moet je wel iemand overtuigen: je baas, als je steun nodig hebt voor een idee; een collega, als je hulp wilt bij een project; een klant, als je iets te verkopen hebt; je echtgenoot, als het vuilnis moet worden buitengezet; je kinderen, als het tijd wordt voor hun huiswerk.

Wie je ook waartoe wilt overhalen, de vraag is: welke KLEINE verandering in je benadering of verzoek zorgt voor een GROOT effect? Steve Martin, Noah Goldstein en Robert Cialdini, drie zwaargewichten uit de wetenschap en praktijk van het overtuigen, noemen zo’n doorslaggevende verandering een ‘KLEINGROOT’.

KLEINGROOT vertaalt recente wetenschappelijke inzichten in praktische strategieën voor iedereen die met meer overtuigingskracht wil communiceren. In 53 korte, kernachtige hoofdstukken ontdek je de psychologische mechanismen achter die strategieën – eyeopeners die je direct kunt toepassen in herkenbare situaties: op het werk met collega’s en klanten, thuis, in vergaderingen, telefoongesprekken, e-mails en sociale media.Alle boeken