Boek Sales- en accountmanagement, 2e editie met MyLab NL toegangscode

Sales- en accountmanagement, 2e editie met MyLab NL toegangscode

W. van Putten, A. Schenk, W. Zeijl
Pearson Education NL
2016
Nederlandstalig
€ 40.95
0
0
0
0

In de business-to-businessmarkt zijn allerlei beslissers en beïnvloeders betrokken bij het salesproces. Het is daardoor een complex besluitvormingsproces, waarin strategische keuzes moeten worden gemaakt om de klant tot koop te laten overgaan.

‘Sales- en accountmanagement’ beschouwt sales als een apart vakgebied en behandelt het salesproces in de gehele breedte, inclusief sales leadership. Dit boek geeft handvatten om salesafdelingen in staat te stellen een leidende rol te nemen om enerzijds de klant te helpen zijn missie te volbrengen en anderzijds om de belangen van de eigen organisatie goed te behartigen.

Dit boek is gebaseerd op de Nyenrode Sales Leadership Masterclass en gaat onder andere in op de volgende vragen:
– Wat betekent de dynamiek van vraag en aanbod voor sales?
– Wat zijn de gevolgen van digitalisering en globalisering voor de salesorganisatie?
– Hoe kan de salesorganisatie een rol van betekenis spelen in het bepalen van de organisatiestrategie en in het succes van de klanten?
– Wie neemt de leiding om de organisatie klantgerichter te maken?
– Hoe kun je je persoonlijke effectiviteit als sales leader vergroten?

Deze editie van ‘Sales- en accountmanagement’ bevat nieuwe ontwikkelingen en inzicht, zoals solution selling, de customer journey en het canvas business model. Bovendien legt het boek meer nadruk op de positie van de klant in het B2B-salesproces. Ten slotte wordt het boek verrijkt met MyLab. Op deze digitale leeromgeving worden diverse studiematerialen voor studenten en lesmaterialen voor docenten geplaatst.

‘Sales- en accountmanagement’ is geschreven voor studenten in het Hoger Economische OnderwijsAlle boeken