Boek Succes met je grote auto

Succes met je grote auto

E. Wijman
Uitgeverij Haystack
2013
Nederlandstalig
€ 19.95
0
0
0
0

Sommige mensen vrijen zich omhoog, maar anderen rijden zich naar de top. En weer anderen rijden zich juist omlaag door een foute autokeuze. Dit boek van autofluisteraar Erwin Wijman is een eyeopener voor iedereen die denkt dat succes te maken heeft met hard werken, onderscheidende producten, slimme diensten, een sixpack of glanzend haar. It’s the car, stupid!

U bent toe aan een nieuwe auto maar weet maar niet welke? Dit boek laat zien wat u moet rijden en wat zeker niet om vooruit te komen in uw leven, in uw werk, in uw relatie en in de straat. Is een BMW echt seks? Kan een Skoda stoer zijn? En een Fiat 500 juist te lief? Is Edwin Evers met zijn Porsche, Bobby Ewing-Mercedes roadster en Audi A8 een liefhebber of gewoon een patser? Besef: succes met uw grote auto is vaak succes met uw kleine auto. Of leuke, oude, elektrische, stoere of stekkerhybride auto. Of uw Greenwheels. Of uw bakfiets.

Dit nieuwe boek van autopsychosocioloog Erwin Wijman (auteur van onder meer ‘Wat je rijdt ben je zelf’) is opnieuw een lekker leesbaar en humoristisch autoboek in een genre dat nog niet bestond en tegelijkertijd een kritische sociaal-maatschappelijke zedenschets over wat auto’s doen met mensen en mensen met auto’s en vooral: mensen met elkaar.Alle boeken