Boek Werkplezier

Werkplezier

L. Mutsaers
Uitgeverij Thema
2008
Nederlandstalig
€ 14.95
0
0
0
0

Wie wil het nou niet weten… hoe krijg ik meer plezier in mijn werk? Wist u dat dit eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is? In ‘Werkplezier, adviezen, tips en ideeën’ leest u hoe u het (weer) leuk krijgt op uw werk. De auteur gaat uit van drie principes: bewustwording, kiezen, en handelen. Het eerste principe zegt dat het goed is stil te staan bij uw gevoel. Hoe staat u in uw werk? Wat trekt u daarin aan en wat juist helemaal niet? Welke dingen wilt u anders of niet doen? En hoe wilt u de dingen überhaupt doen? Deze bewustwording hebt u nodig om te focussen. Het biedt u de mogelijkheid keuzes te maken in uw werk.

Nadat u zich bewust bent van hoe u zaken wilt aanpakken, zult u iedere dag opnieuw actief de keuze moeten maken om die verandering ook echt door te zetten. Zet uw zorgen opzij, focus op de mooie en goede dingen in uw werk en blik vooruit. Stem uw gedrag af op meer werkplezier want dat begint bij u.

En daarna is het ‘actie’ geblazen. Geen enkele verandering is ooit zonder beweging ontstaan. Wilt u dat er iets verandert op uw werk, dan zult u daar zelf actie op moeten ondernemen. Met alleen denken en willen verandert u uw werkbeleving niet. Neem het heft in eigen hand en wacht niet tot een ander met voorstellen komt of initiatief onderneemt.

Dat is dus het geheim: bewustwording, kiezen, en handelen. Ingewikkelder wordt het niet. Leuker wel. ‘Werkplezier’ helpt u daarbij!Alle boeken