Frankwatching Logo

Content Conference 2022

Geef inhoud aan je content

Reserveer hier je ticket

Mediakit Events 2022

Content Conference is hét event over content en contentmarketing. We verwachten op 30 juni 2022, zowel in de Jaarbeurs in Utrecht als online, meer dan 800 bezoekers die inspiratie zoeken op het vlak van strategie, creatie en SEO.

Deze marketing- en communicatieprofessionals, contentmanagers, creative content directors, digital marketeers en SEO-specialisten zijn werkzaam bij grote en kleine organisaties in onder meer MKB, overheid, non-profit, profit, bureaus en software(leveranciers).

Als partner van de Content Conference positioneer je je organisatie als autoriteit en expert in het vakgebied, kom je in contact met honderden B2B- en B2C-marcom-professionals
en vergroot je je brand awareness binnen een interessante en relevante doelgroep.

  • Zie onze privacyverklaring.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Wil je meer informatie? Bellen met Harald mag altijd!

Content Conference is hét event over content en contentmarketing. We verwachten op 30 juni 2022 meer dan 650 bezoekers die inspiratie zoeken op het vlak van strategie, creatie en SEO.

Deze marketing- en communicatieprofessionals, contentmanagers, creative content directors en SEO-specialisten zijn werkzaam bij grote en kleine organisaties in onder meer MKB, overheid, non-profit, profit, bureaus en software(leveranciers).

Als partner van de Content Conference positioneer je je organisatie als autoriteit en expert in het vakgebied, kom je in contact met honderden B2B- en B2C-marcom-professionals en vergroot je je brand awareness binnen een interessante en relevante doelgroep.

What's your goal?

Brand awareness Vergroot naamsbekendheid en bereik en wees onderscheidend van de concurrentie.
Thought leadership Positioneer je organisatie als autoriteit en thought leader met een kennissessie.
Netwerken Ga met deelnemers in gesprek: van round table tot 1-op-1 virtual adviesgesprek.
Leadgeneratie Kijk wat jij kunt betekenen voor onze deelnemers en creëer nieuwe kansen voor jouw business.

Who attends?

650+ deelnemers
Onze bezoekers zijn werkzaam als marketing- & communicatieprofessionals, managers & directors, content- & SEO-specialisten en creatives & copywriters
37% beslisser
47% beïnvloeder

Partners 2022