Sprekers

Sprekers Conversational Commerce Event 2018

De eerste sprekers zijn bekend:

Frans Reichardt

Frans Reichardt

Host of the day | Klantenluisteraar

Frans helpt ambitieuze bedrijven aan blije klanten en betere resultaten. Hij helpt de klantbeleving, klanttevredenheid en klantwaarde te verbeteren door de klant centraal te stellen. Vanuit de overtuiging dat loyaliteit ván de klant begint bij loyaliteit áán de klant.

Jarno Duursma

Jarno Duursma

Trendwatcher digitale technologie

Jarno Duursma is trendwatcher digitale technologie en auteur van 4 boeken, onder andere over Bitcoin Blockchain en kunstmatige intelligentie. Met zijn bedrijf Studio Overmorgen bevindt hij zich in de frontlinie van de nieuwste digitale ontwikkelingen. Hij is alumnus van het gerenommeerde opleidingsinstituut Singularity University in Silicon Valley. Jarno is veelvuldig te zien in dagbladen en landelijke media.
Asbjørn Jørgensen

Asbjørn Jørgensen

Founder | Maxwell

Als oprichter van The Cloakroom en ex-managing director van HelloFresh Nederland ligt de focus van Asbjørn Jørgensen nu vooral op het zelf ontwikkelde platform Maxwell dat chat- en stemgestuurd winkelen mogelijk maakt. Dankzij de plug & play-strategie kunnen retailers zelf met deze bot-techniek en marketingtools aan de slag zonder hiervoor tijd en geld aan techniek besteden.

Jos Blok

Jos Blok

Manager e-commerce | NS International

Jos Blok is manager e-commerce bij NS International

Martine van der Lee

Martine van der Lee

Director Social Media | KLM Royal Dutch Airlines

Martine van der Lee is bij KLM Royal Dutch Airlines verantwoordelijk voor KLM’s activiteiten via social media. Dit betreft de pijlers service, brand, commerce en development. Met meer dan 300 agents en 180k mentions per week, is KLM een van de grootste socialmedia-afdelingen van de wereld.

Spencer Waldron

Spencer Waldron

Regional Director Europe | Prezi

Spencer is European Regional Director bij Prezi. Hij is een veelgevraagd spreker en geeft workshops aan uiteenlopende, internationale organisaties.

Jip Samhoud

Jip Samhoud

Founder | &samhoud media

Jip Samhoud is oprichter en CEO van &samhoud media. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in virtual en augmented reality, verwierf vooral bekendheid met de dino- en ruimtevaart-plaatjes van Albert Heijn. Samen met Rabobank en serious gaming-bedrijf &ranj heeft &samhoud media nu Rabo PinPin ontwikkeld. Deze AR zakgeld-app sleepte meerdere (inter)nationale prijzen in de wacht.

Maarten Kolkman

Maarten Kolkman

Lead Marketing Development & Experts | Rabobank

Maarten Kolkman is sociaal wetenschapper met ruime ervaring in sales en marketing. Hij is binnen Rabobank verantwoordelijk voor marketing development. Samen met &samhoud en &Ranj ontwikkelde hij PinPin, de zakgeld-app die met meerdere (inter)nationale prijzen is bekroond.

Fiona Vanderbroeck

Fiona Vanderbroeck

Chief Traveller Officer | TravelBird

Fiona Vanderbroeck werkte 12 jaar bij KLM en maakte 3 jaar geleden de overstap naar de pure online player TravelBird. Als Chief Traveller Officer is zij verantwoordelijk voor customer insights, klantenservice en marketing. Met maar één missie: “Klanttevredenheid moet door het dak.”

Mikhail Naumov

Mikhail Naumov

Co-founder & President | DigitalGenius

Mikhail Naumov is medeoprichter en directeur van DigitalGenius. Met behulp van kunstmatige intelligentie (AI) helpt dit techbedrijf uit San Francisco organisaties als TravelBird en KLM bij het optimaliseren van hun customer service. AI zorgt ervoor dat gesprekken met klanten sneller, relevanter én persoonlijker worden.

Annemiek Bakker

Annemiek Bakker

Expert Digital Change | Centraal Beheer

Annemiek Bakker is Expert Digital Change bij Centraal Beheer.

Marteyn Roose

Marteyn Roose

Director Consumer | Centraal Beheer

Marteyn Roose is Director Consumer bij Centraal Beheer.

Wim La Haye

Wim La Haye

Founder & commercial director | Bluebird Day

Wim La Haye is co-founder van Bluebird Day. Als commercial director is hij eindverantwoordelijk voor commercie, marketing en strategie. Vanuit een passie voor technologie en business helpt Wim organisaties binnen e-commerce met innovatieve vraagstukken.

Michael Boot

Michael Boot

COO | JohnBeerens.com

Met 33 jaar ervaring in retail en e-commerce is Michael voor velen een bekende in de markt van consumer electronics. Sinds oktober 2017 is Michael COO bij JohnBeerens.com en heeft hij de taak om de ambitieuze groeiambities van de organisatie te realiseren.

Hans van Dam

Hans van Dam

Founder & Managing Director | Robocopy

Hans van Dam is oprichter en managing director van Robocopy. Dit bedrijf schrijft dialogen voor chatbots en voice assistants om ze zo behulpzaam, natuurlijk en overtuigend met gebruikers te laten praten. In de Conversational Academy van Robocopy leren conversation designers alles over persona’s, scenario’s, service, persuasion en optimalisatie.

Vera Rensink

Vera Rensink

Business Developer | bol.com

Vera Rensink is Business Developer bij bol.com en verantwoordelijk voor de aanwezigheid van bol.com op de Google Assistent. Met een team werkt ze aan de doorontwikkeling van toepassingen voor dit stemgestuurde kanaal. Daarbij ligt de focus op leren waar klanten behoefte aan hebben en bepalen hoe de toekomst voor bol.com eruit moet gaan zien op het gebied van conversational commerce.

Nick Blom

Nick Blom

Founder | Livechat Service

Nick is founder en CEO van LCS AGENCY, bestaande uit onder meer LiveChat Service, Chatbanners en Knowler.io (in ontwikkeling). Sinds de start van zijn bedrijf in 2009 heeft de jonge selfmade entrepreneur een groeiend portfolio met online ondernemingen opgebouwd.

Tsjibbe Wiersma

Tsjibbe Wiersma

Online marketing manager | Profile - Banden en Onderhoud

Tsjibbe Wiersma is online marketing manager bij Profile – Banden en Onderhoud.

Ditte Wolff-Jacobsen

Ditte Wolff-Jacobsen

Founder | Chatbotdesign & iindhold

Ditte is een ervaren content designer uit Denemarken. Ze geeft bedrijven advies over het versterken van hun klantrelatie én business met de inzet van conversational interfaces. Daarbij ligt haar focus niet op technologie, maar op business en content.

Rick Kruize

Rick Kruize

Head of Growth Mid-market

Rick leidt binnen Adyen het Growth Team. Zijn team richt zich op commerciële ontwikkelingen bij middelgrote bedrijven. Met Adyen kan hij deze bedrijven betaaloplossingen bieden ongeacht het communicatiekanaal.

 

Tickets