Frankwatching Logo

Meer conversie uit klantdata

15 april 2021 – virtual conference

Reserveer je early bird-ticket
Hét online event over

Data driven marketing, personalisatie & conversie

HÉT ONLINE EVENT OVER
Data driven marketing, personalisatie & conversie
Marketing draait om de juiste boodschap aan de juiste persoon, op de juiste plek en tijd. Voor de optimale klantervaring moeten je klantdata dus van topkwaliteit zijn. Hoe bereik je met data driven marketing dat mensen nóg beter geholpen zijn en zo de conversie wordt verhoogd? En welke stappen moet je nemen om alles goed te organiseren?

Ontdek op Customer Data Conference hoe je met de juiste aanpak van data analytics & marketing automation kunt groeien als customer centric organisatie. Of je nu klein of groot bent, B2C of B2B-speler.

Customer Data Conference gaat online!
Tijdens deze virtuele editie waan je je op een conferentie zoals altijd: check in bij keynotes en kies zelf naar welke breakout-sessies je gaat. Stel vragen aan sprekers en connect met andere bezoekers. Ben je benieuwd hoe een online Frankwatching-event eruit ziet? Bekijk de video.

Komt het live-moment niet uit? Bekijk dan later alle opnames en presentaties terug.

Sprekers

Scott Brinker

The future of marketing & martech Chiefmartec.com
Keynote

The Future of Marketing and Martech

The past decade gave us the First Golden Age of Martech — an explosion of thousands of new marketing technologies and the rise of marketing technologist professionals. But we’re just getting started. The decade ahead will bring the Second Golden Age of Martech. It will be defined by platform ecosystems, a blending between products and services, and far greater customization of martech stacks with the growth of “no code” capabilities. Scott will reveal how this next wave of martech’s evolution is already happening around us, and how you can prepare to harness it to your advantage.

Scott Brinker has been analyzing marketing technology and its impact on marketing organizations for more than a decade. He is VP Platform Ecosystem at HubSpot, founder/editor at chiefmartec.com and Program Chair of MarTech. Most people know him as the creator of the Marketing Technology Landscape.

Anouk Beeren

Directeur Cross Channel Intergamma
Keynote

To be announced

Anouk is een ervaren e-commerce & marketing director in B2B, met flink wat vlieguren op het gebied van digitale transformatie en (digital) marketing, e-commerce en sales.

Tom de Bruyne

De verborgen psychologie achter data Autoriteit behavioral design
Keynote

De verborgen psychologie achter data

Niets is zo verleidelijk als de schijnzekerheid van data. Achter dataverzameling en -verwerking zitten echte mensen met blinde vlekken, vooroordelen en de neiging om correlaties te verwarren met causaliteit. De een heeft belang bij een specifieke interpretatie van data, de ander trekt data uit de context om zichzelf een aura van objectiviteit aan te meten. Omdat niets is wat het lijkt in de wereld van data, wordt het tijd om ons bewust te worden van de irrationele krachten onder de bedrieglijk heldere oppervlakte van data.

De Belg Tom De Bruyne is mede-oprichter van SUE Behavioral Design, een bureau gespecialiseerd in gedragsverandering. Daarnaast is hij Fellow aan de Universiteit van Leuven en voorzitter van de werkgroep Behavioural Science x Data Science bij I-com, een internationaal netwerk van professionals uit de data-industrie.

Matthias De Bruyne

De toekomst van marketing & privacy DDMA
Expertsessie

De toekomst van marketing vanuit privacy-perspectief

Boetes voor het delen van data met adverteerders, een ongeldig verklaard privacy shield, real-time bidding ligt onder vuur… Twee jaar naar de AVG zien we steeds meer handhaving. Wat is de impact van deze ontwikkelingen op onze sector? Hoe zorg je dat je tussen al deze veranderingen nog steeds mooie campagnes kunt maken? Matthias praat je bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van privacy in het marketingvak.

Als Legal Counsel bij DDMA (branchevereniging voor data en marketing) helpt Matthias DDMA-leden te voldoen aan de geldende (Europese) privacywetgeving. Hij biedt juridische ondersteuning bij vraagstukken die spelen binnen marketingcampagnes en geeft advies en voorlichting over de juridische ontwikkelingen op het gebied van o.a. privacy, data security en consumentenrecht.

Winnie van Heesch

De grens van online beïnvloeding Autoriteit Consument en Markt
Expertsessie

Online beïnvloeding: de grens tussen verleiden en misleiden

Data is goud. Door de inzet van data zijn bedrijven steeds beter in staat consumenten te sturen in hun online keuzes en aankopen. Dat kan in het voordeel zijn van de consument. Denk aan gepersonaliseerde service, relevante informatie of persoonlijke aanbiedingen. Maar soms gaat het fout. De scheidslijn tussen datagebruik en -misbruik is dun. Waar gaat verleiden over in misleiden?

Winnie van Heesch – Strategie Adviseur Consumenten @ Autoriteit Consument en Markt
Winnie is politicoloog. Zij startte haar loopbaan bij het economisch bureau van ABN AMRO. Inmiddels werkt ze ruim 15 jaar in het toezicht op mededinging en consumentenbescherming. Sinds juni vorig jaar is zij strategie-adviseur bij de ACM.

 

Job van den Berg

Customer matching met klantdata DPG Media
Expertsessie

Optimaal rendement uit klantdata: Customer Matching met Bungalows.nl

Je hebt flink geïnvesteerd in je klantdata, maar hoe haal je vervolgens rendement uit die data? DPG Media biedt een oplossing waarbij klantdata het uitgangspunt vormt van de marketinginzet, door middel van customer matching. Job legt uit hoe je hiermee succes kunt behalen, aan de hand van de AMMA-winnende case van DPG Media en Bungalows.nl.

Job van den Berg is Data Strategy Director bij DPG Media en verantwoordelijk voor de commerciële datastrategie richting adverteerders en mediabureaus. Voorheen werkte Job bij Kantar als Innovation Director waar hij o.a. de data analytics divisie leidde.

Mareille de Bloois

De grens van online beïnvloeding Autoriteit Consument en Markt
Expertsessie

Online beïnvloeding: de grens tussen verleiden en misleiden

Data is goud. Door de inzet van data zijn bedrijven steeds beter in staat consumenten te sturen in hun online keuzes en aankopen. Dat kan in het voordeel zijn van de consument. Denk aan gepersonaliseerde service, relevante informatie of persoonlijke aanbiedingen. Maar soms gaat het fout. De scheidslijn tussen datagebruik en -misbruik is dun. Waar gaat verleiden over in misleiden?

Mareille de Bloois – Gedragsdeskundige @ Autoriteit Consument en Markt
Mareille is sociaal psycholoog en lid van het gedragsteam. Daar integreert zij gedragsinzichten in het toezicht. Ze onderzoekt hoe consumenten betere keuzes kunnen maken en wat bedrijven stimuleert de regels na te leven.

Jelmer Dingemanse

Manager Data & Automation Fingerspitz
Expertsessie

Personalisatie: een kijkje in de digitale keuken van Bruynzeel Keukens

Hoe zet je als organisatie (de eerste) stappen naar personalisatie? En hoe toon je de waarde aan van je verschillende kanalen, zowel online als offline? Tijdens deze sessie word je meegenomen in het personalisatietraject van Bruynzeel Keukens, een van de bekendste keukenproducenten van Nederland. Je ontdekt hoe je met persona’s (Bart & Linda) inzicht krijgt in de doelen en drijfveren van potentiële klanten en hoe je met behulp van een CDP precies kunt achterhalen welke kanalen wat opleveren.

Jelmer is expert op het gebied van data en automation. Met zijn ruim 10 jaar ervaring in online marketing, onder meer op het vlak van data, search en social marketing, helpt hij bedrijven als Bruynzeel Keukens groeien.

Frans Reichardt

Dagvoorzitter
Opening

Frans Reichardt

Frans is spreker, presentator, trainer en ’Klantenluisteraar’. Hij inspireert en motiveert organisaties te luisteren naar de stem van de klant. Frans schreef diverse boeken, waaronder ‘Blije Klanten Bijten Niet – Ze Kwispelen!’ en het e-book ‘Komt een klant bij de dokter’. In zijn vrije tijd doet hij stand-up comedy en schrijft hij gekke gedichten en voute versjes.

Wat je op deze dag kunt verwachten:

Keynotes worden door alle bezoekers tegelijkertijd gevolgd (in een virtuele ruimte).
✓ Bepaal per ronde welke expertsessie je volgt (online breakout-sessies).
✓ Ontmoet mede-professionals en ontdek de nieuwste toepassingen.
Live & opnames, dus wanneer het jou uitkomt.

Programma

Keynotes Expertsessies

The Future of Marketing and Martech
Scott Brinker (creator of the Marketing Technology Landscape)

De verborgen psychologie achter data
Tom de Bruyne (mede-oprichter SUE)

Online beïnvloeding: de grens tussen verleiden en misleiden
Winnie van Heesch (Autoriteit Consument en Markt)

Online beïnvloeding: de grens tussen verleiden en misleiden
Mareille de Bloois (Autoriteit Consument en Markt)

Dit zeggen deelnemers over onze virtuele events


“Ik doe graag de volgende editie weer mee. Ik vond de online versie wel heel prettig, zo is het niet nodig lang te reizen.”

“Een dag vol inspiratie en visie. En dat gewoon vanuit huis met een eigen bakkie koffie.”

“Super interessante materie en stof tot nadenken!”

500+
deelnemers
Live
& kijk de opnames terug
10+
sprekers
10+
keynotes & workshops

Tickets

Early bird
€ 59
Regulier
€ 69
Groepskorting
vanaf € 44,25
Prijzen zijn exclusief btw

Erkenning & accreditatie

  • Geregistreerd dienstverlener Kmo-portefeuille Vlaanderen

Video virtual events

Blijf op de hoogte van de laatste updates

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht. Je hebt een onjuist e-mail adres ingevuld.

Aanmelden gelukt

Bedankt voor je aanmelding. Binnen enkele ogenblikken ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging van je aanmelding.

Partners