Sprekers


Sprekers editie 2019

Frans Reichardt

Frans Reichardt

Host of the day | Klantenluisteraar

Frans helpt ambitieuze bedrijven aan blije klanten en betere resultaten. Hij helpt de klantbeleving, klanttevredenheid en klantwaarde te verbeteren door de klant centraal te stellen. Vanuit de overtuiging dat loyaliteit ván de klant begint bij loyaliteit áán de klant.

Vincent Peijnenburg

Vincent Peijnenburg

Data Scientist @ Transavia

Na het behalen van een Business & Management master toch de overstap gemaakt naar een wat technischer vakgebied. Een 2-jarig traineeship en een flink aantal MOOCs verder, zit ik erg goed op mijn plek bij Transavia waar ik mijn ideeën en initiatieven op het gebied van Machine Learning in samenwerking met andere data- en marketingspecialisten kan uitvoeren.

Pelle den Engelsman

Pelle den Engelsman

Campagne strateeg @ Transavia

Vanuit een search marketing achtergrond is Pelle steeds meer bewogen richting allround online marketing functies. Inmiddels alweer 4 jaar bij Transavia werkzaam en o.a. verantwoordelijk voor het automatiseren van onze marketing activiteiten en met een data gedreven aanpak alle customer journeys elke dag relevanter maken.

Maarten van der Weijden

Maarten van der Weijden

Zwemheld en founder @ Maarten van der Weijden Foundation

Maarten van der Weijden is voormalig Olympisch zwemkampioen. Hij heeft als eerste persoon ooit de 196 km lange Elfstedentocht succesvol zwemmend afgelegd; hij deed dit binnen 75 uur. Maarten wil met zijn verhaal graag anderen inspireren om het beste uit zichzelf te halen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Jordie van Rijn

Jordie van Rijn

Marketing Automation Consultant @ eMailMonday

Jordie is marketing consultant met meer dan 13 jaar ervaring. Hij is oprichter van www.emailvendorselection.com, een internationaal platform voor selectie van e-mailmarketing en marketing automation software. Jordie helpt merken als Mitsubishi, EndeMol, de Bijenkorf en KLM met het optimaliseren van hun marketing. Recent is hij door Huffington Post genoemd als “one of the 23 Thought Leaders Every Online Marketer Must Know”.

David Raab

David Raab

CEO and Founder @ Customer Data Platform Institute

David is founder of the CDP Institute, which educates marketers and technologists about customer data management. He has helped marketers to understand, find and deploy technology since 1987 and also consults with industry vendors on product and business strategy. He has published hundreds of articles on marketing technology and is author of Marketing Performance Measurement Toolkit. 

Joeri Verbossen

Joeri Verbossen

Hoofd Marketing Intelligence @ PSV

Joeri is Hoofd Marketing Intelligence bij PSV Eindhoven. Binnen dit domein ontwikkelen ze het gebruik van data tot een van de strategische pijlers binnen de organisatie. Hij heeft veel ervaring als database marketeer. Zijn motto is ‘show me you know me’. 

Inge Pelt

Inge Pelt

Data-analyst @ AVROTROS

Inge is bij AVROTROS verantwoordelijk voor de inrichting van het data landschap m.b.t. marketing, online en social. Ook neemt zij changemanagement voor haar rekening om actiepunten voortkomend uit analyses te realiseren.

Mariël Tiemersma

Mariël Tiemersma

Product owner client engagement @ Randstad

Mariël weet met haar energie en gedrevenheid de gebaande paden van een corporate omgeving te doorbreken. Ze weet nieuwe, data-gedreven, initiatieven op te zetten en hiermee de organisatie succesvoller te maken. Als product owner client engagement bedenkt ze verschillende concepten en toepassingen, op basis van algoritmes, voor klanten.

Elias Crum

Elias Crum

CEO @ Marketing Guys

Elias is eigenaar en CEO van Marketing Guys, oprichter en host van de Marketing Technology Podcast. Dagelijks actief als sparringpartner en adviseur voor CMO’s in wereldwijde B2B organisaties.

Tsjibbe Wiersma

Tsjibbe Wiersma

Online marketeer @ Profile Car & Tyreservice

Hij is verantwoordelijk voor de online marketing van Profile Car & Tyreservice Nederland en Product owner Profile Benelux waar hij helpt met het optimaliseren van de online kanalen. Hij heeft veel ervaring met het bepalen en uitvoeren van online marketing strategie; o.a. met het vertalen van online doelstellingen naar business resultaten.

Regan Kirk

Regan Kirk

Growth Hacking Trainer @ Growth Tribe

Regan is a serial founder, amateur podcaster and marketing nerd turned Growth Marketing Trainer at Growth Tribe. He has taken being data-driven to the next level and is often seen playing with a myriad of apps that track different elements of his life. He teaches companies across Europe how find ways to grow in a hyper competitive world.

Maichel Peppels

Maichel Peppels

Global Personalization and Optimization @ JDE Coffee

Maichel is als jaren gefascineerd door online koopgedrag en was eerder werkzaam bij T-Mobile Nederland. Hij is nu Global Personalization and Optimization Specialist bij Jacobs Douwe Egberts, waar hij voor merken als Tassimo en L’OR Espresso in meer dan 10 landen de conversie en klanttevredenheid probeert te verbeteren door gebruik te maken online gedragsdata en gepersonaliseerde content.

Tim Zuidgeest

Tim Zuidgeest

Mede-oprichter @ Unravel Research

Tim is mede-oprichter van Unravel Research, een neuromarketingbureau dat merken helpt een kijkje te nemen in het brein van de consument. Hij spreekt over online conversie en usability, twee vakgebieden die zich bij uitstek lenen voor een psychologische bril.

Hans Louwers

Hans Louwers

Secretaris @ Kampeer en Caravan Industrie

Hans is secretaris van de branchevereniging Kampeer & Caravan Industrie (KCI).
Hun doel is onder andere de promotie van kamperen. Vanuit KCI worden de consumenten bereikt via het kanaal Camp-to-Go. Als enthousiast kampeerder is Hans continue op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de kampeerdoelgroep te bereiken.

Annemarie Klaassen

Annemarie Klaassen

Lead CRO Analyst @ VodafoneZiggo

Annemarie is een ervaren webanalist en conversie specialist. Al 10 jaar lang analyseert ze websites op knelpunten en experimenteert ze er lustig op los. Ze werkt nu bij VodafoneZiggo in het CRO Center of Excellence, waar ze meer dan 10 teams begeleid en coacht in het datagedreven werken en experimenteren. Annemarie is afgelopen juni ook uitgeroepen door de MOA als Digital & Webanalist van het jaar 2019.

Jeroen Bouwmeester

Jeroen Bouwmeester

Business Consultant @ GX Software

Jeroen is een ervaren business consultant met een specialisatie in online strategie en marketing, met een sterke focus op relevante communicatie vanuit data inzichten. Hij is een people manager met een hands on mentaliteit
 en zeer resultaatgedreven.

Sven Roggeveen

Sven Roggeveen

Business Consultant @ GX Software

Sven is een gepassioneerde sportmarketeer die als Commercieel & Marketing manager van Team LottoNL-Jumbo in aanraking kwam met (fan)data. De vonk sloeg snel over en voorziet nu een breed arsenaal aan klanten van digitaal advies, het liefst zijn dit verrassende digitale marketing oplossingen.

Frits van der Laan

Frits van der Laan

Head of Marketing @ BookSpot

Frits is zijn carrière begonnen als ondernemer met een field marketing bureau. Van daaruit is hij bij Qurrent verantwoordelijk geweest voor het online en offline werven en behouden van klanten. Nu is hij Hoofd Marketing bij BookSpot en dagelijks bezig met het optimaliseren van de klant omzet en verbeteren van de customer journey in alle kanalen.

Jelmer Pepping

Jelmer Pepping

Account Manager @ Datatrics

Jelmer is zijn carrière bij Datatrics begonnen als Sales Coördinator en vanuit deze positie is hij doorgegroeid in de functie van Senior Account Manager. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de aansturing van het sales team en de new business ontwikkelingen in Nederland & België.

Rob Vermeer

Rob Vermeer

Senior Consultant @ Merkle

Rob is een ervaren consultant op gebied van marketing en CRM. Daarnaast is hij expert op gebied van Customer Value Management, Marketing Technology, Marketing processes, Marketing data modelling. Zijn doel: making marketing personal.

Maurice Stoops

Maurice Stoops

Business Consultant @ Measuremail

Maurice is Business Development Manager en Business Consultant bij Measuremail. Met meer dan 10 jaar ervaring in het vakgebied e-mailmarketing en CRM adviseert hij klanten hoe zij hun doelstellingen binnen e-mailmarketing en marketing automation kunnen behalen.

Leon van der Kolk

Leon van der Kolk

Senior Marketing Expert @ MijnDomein

Leon is als Senior Marketing Expert een belangrijke spil in het disciplinaire team van Mijndomein. Als marketeer ziet hij de noodzaak van het automatiseren van marketing- en salesprocessen en weet hij met kleine investeringen grote resultaten te behalen.

Dennis van den Bogaard

Dennis van den Bogaard

Marketing Automation Expert @ Webpower

Dennis is enthousiasteling en bruggenbouwer met een grote liefde voor marketing automation. Dennis leert je het marketing automation-spel vooral slim te spelen, door samen met jou je customer journey in kaart te brengen en tactisch om te gaan met data.

Mathieu Manders

Mathieu Manders

Strategy Director @ Yonego

Mathieu is met zijn team voor klanten dagelijks bezig met vraagstukken op het snijvlak van business en online marketing strategie. Het is zijn passie om Data Driven Marketing continu naar een hoger niveau te tillen. Het weet marketingacties te koppelen aan de bottom line resultaten van zijn klanten, dat geeft hem elke dag weer een forse dosis energie.

Vincent de Winter

Vincent de Winter

Business Development Manager @ Piwik Pro

Al meer dan 15 jaar ben ik actief met klanten en hun data. Begonnen als een self-proclaimed nerd en nu sparringpartner op strategisch niveau voor zijn klanten. Zijn huidige uitdaging is het verder uitbouwen van de CDP propositie voor Piwik PRO en moederschip ClearCode in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk.

Yerzy Benistant

Yerzy Benistant

Consultant @ XS4ALL

Yerzy is werkzaam bij XS4ALL als webanalist. Het constante spanningsveld tussen het waarborgen van de privacy van bezoekers en toch relevante inzichten voor de business creëren maakt zijn functie als webanalist een geweldige uitdaging.

Wouter Hosman

Wouter Hosman

Head of Innovation @ Merkle

Wouter is verliefd op alles wat met Data-driven Marketing, Innovation & Technologie te maken heeft. In zijn rol als Head of Innovation is hij verantwoordelijk voor het integreren van vernieuwende technologieën, concepten of strategieën met de bestaande omni-channel marketing wereld.

Wouter Loerakker

Wouter Loerakker

Online Marketeer @ Bilderberg

Wouter werkt ruim 10 jaar in de hotelbranche. Als Online Marketeer bij Bilderberg is hij verantwoordelijk voor conversie optimalisatie op de website. Zijn ultieme doel is het creëren van een 9+ ervaring door de gehele customer journey.