Frankwatching Logo

Hoe werkt een online event?

De belangrijkste voordelen op een rij

Digital Marketing Conference vindt plaats binnen de online omgeving van Grip. Benieuwd wat er in deze awardwinnende eventtool mogelijk is, en hoe je deelname vanuit huis, op kantoor of een andere locatie naar keuze verloopt?

Volg de conference live

Op 13 oktober om 10 uur gaat het event live, en wel vanuit de Frankwatching-studio. Volg live en integraal verschillende keynotes en bekijk tussendoor vooraf opgenomen expertsessies. Onder meer NS, Just Eat Takeaway.com en Justdiggit staan op de line-up.

Connect met bezoekers & experts

Van live chatten tot (virtual) meetings plannen met een vakgenoot of expert. Het kan allemaal in Grip, zowel op de dag zelf als achteraf. Met iemand connecten? Stuur een connectieverzoek. En wil je met een partner in gesprek? Vraag direct een meeting aan.

Stel je vragen via de chat

Een vraag aan een van de sprekers stellen? Dat kan via de chat! Tijdens een keynote legt de dagvoorzitter je vraag live voor aan de expert. Bij elke expertsessie, die vooraf is opgenomen, staat de spreker in de chat klaar om daar al je vragen te beantwoorden.

Bekijk achteraf de opnames 

Heb je een keynote of expertsessie gemist, of wil je graag op je gemak iets terugkijken? Goed nieuws: je hebt 5 maanden lang onbeperkt toegang tot alle opnames en presentaties. Dus je hoeft helemaal niets te missen!

Partners