Sprekers 2018

Sprekers Digital Workspace 2018

Dit waren de sprekers van het Digital Workspace Event 2018:

Christian Kromme

Christian Kromme

Christian is auteur van het boek ‘Humanification – Go Digital, Stay Human’ en is specialist op het gebied van disruptieve innovatie. Aan de hand van trends en voorbeelden laat Christian zien hoe ontwrichtende technologieën en business-modellen zorgen voor een massale machtsverschuiving richting de consument.

Anette Hedegaard (ENG)

Anette Hedegaard (ENG)

KRUKOW - Behavioral Design Team

Anette is Senior Behavioral Designer bij KRUKOW. Dit Deense consultancybureau helpt organisaties hun doelen te halen met de inzet van gedragswetenschappen. Ze is gespecialiseerd in het toepassen van behavioral science en design thinking om consumenten- en bedrijfsgedrag te optimaliseren. Ook geeft ze geregeld lezingen en masterclasses over het onderwerp.

Pieter de Wit

Pieter de Wit

VanBerlo

Pieter de Wit is Senior Designer User Experience bij VanBerlo, in de praktijk advocaat van de eindgebruiker. Hij weet als geen ander dat je een fijne gebruikservaring alleen kan realiseren als je de eindgebruiker en zijn context kent en begrijpt. En dat je ook design skills en een goed team nodig hebt om deze te vertalen in een relevante, elegante oplossing.

Janneke Burks

Janneke Burks

Achmea

Als interne communitymanager bij Achmea is Janneke verantwoordelijk voor het intern social platform ‘Blink’. Ze ontwikkelt en beheert de tool en modereert de dagelijkse activiteit. Ook vervult ze een belangrijke adviesrol naar de organisatie, geeft ze trainingen en begeleidt ze communities op de weg naar succes.

Tim Murck

Tim Murck

Flavour Gamification

Velen kennen Tim als acteur uit populaire tv-series, maar de laatste tijd maakt hij vooral naam als Chief Product Officer bij Flavour. Samen met Viadesk verkent hij de grenzen van de gamified workspace. Tim vertelt over de kracht van storytelling en gamification, om mensen in beweging te zetten en communities te activeren een positieve verandering te realiseren.

Stéphan Lam

Stéphan Lam

BoardroomSocial

Stéphan is een allround online expert met 20 jaar ervaring. Als Creative Digital Professional geeft hij sessies en trainingen over onder meer social media en employee advocacy, en zet hij graag een strategische digitale stip aan de horizon. Met zijn label BoardroomSocial helpt hij organisaties en management met hun social media presence.

Eugène Dauphin

Eugène Dauphin

Sogeti

Eugène is Principal Consultant Business Productivity en producteigenaar van de Sogeti Smart Workspace, de digitale werkplekoplossing van IT-dienstverlener Sogeti. Hij gebruikt de nieuwste technologieën om kenniswerkers optimaal te faciliteren in communicatie en samenwerking. Gebruikersgeluk staat daarbij centraal!

Peter Staal

Peter Staal

Bind

Peter, mede-oprichter van Bind, werkt als online consultant voor grote profit en non-profit organisaties, branche- en beroepsverenigingen en ledenorganisaties die een online community of een social intranet hebben of willen. Hij heeft ruime ervaring met het implementeren, begeleiden en activeren hiervan.

Chris den Arend

Chris den Arend

Sogeti

Chris is Chatbot lead bij Sogeti. Hij volgt alle nieuwe technologische trends op het gebied van AI, Chatbots en Cognitive Services. Hij inspireert klanten hoe deze technologieën kunnen bijdragen aan het digitale geluk van medewerkers. Chris past deze kennis toe in de Sogeti Smart Workplace solution om emotie herkenning aan de werkplek toe te voegen.

Anne-Roos Bakker

Anne-Roos Bakker

EmbraceSBS

Anne-Roos is data-analist bij EmbraceSBS, leverancier van social intranetten. Ze is verantwoordelijk voor het in kaart brengen van processen rondom slim (samen)werken. Tijdens haar sessie beantwoordt ze vragen als: hoe wordt er op het intranet samengewerkt? Welke verbindingen zijn er zichtbaar tussen gebruikers? Waar is nog winst te behalen?

Jasper Roosdorp

Jasper Roosdorp

EmbraceSBS

Jasper is data-analist bij EmbraceSBS. Embrace levert sociale intranetten: platformen waarop werknemers kunnen kennisdelen en samenwerken. Jasper houdt zich bezig met de invloed van organisatiecultuur op contact, kennisdelen en samenwerken. Wat weerhoudt mensen ervan vragen te stellen op een social intranet? Waarom worden sommige waardevolle ideeën wel gedeeld en andere niet? En hoe kan een organisatie daar op sturen?

Haico Minkhorst

Haico Minkhorst

Wageningen University & Research

Binnen Wageningen University & Research is Haico verantwoordelijk voor het functioneren, optimaliseren en doorontwikkelen van het gepersonaliseerd sociaal intranet. Zijn uitdaging is om een balans te houden in de koppelingen tussen de verschillende online toepassingen zoals website, e-mailmarketing, CRM en het intranet.

Mark Dillerop

Mark Dillerop

UWV

Mark heeft ruime ervaring en achtergrond op het gebied van digital en e-commerce bij bedrijven zoals TomTom, Delta Lloyd, Novartis en Autobytel. Tegenwoordig zet hij zijn ervaring (samen met heel veel andere collega’s) in bij UWV als formulemanager, om daar de volgende stappen in digitale dienstverlening te zetten.

Tabhita Minten

Tabhita Minten

PeperMint

Tabhita (PeperMint) is als zelfstandig projectleider en adviseur gespecialiseerd in intranet, interne communities, digitaal samenwerken en organisatieverandering. Als projectmanager bij Wageningen University & Research heeft zij zowel het voortraject als de aanbesteding en realisatie van het nieuwe, gepersonaliseerde intranet begeleid.

Ryanne Meijer

Ryanne Meijer

De Friesland Zorgverzekeraar

Ryanne is als Jr. HR adviseur bij De Friesland Zorgverzekeraar geïnteresseerd in organisatiecultuur en slimme manieren van samenwerken. Vanuit haar rol is zij betrokken geweest bij de ontwikkeling van het Sociale Intranet, waarbij zij zich heeft ingezet voor de tool waarin medewerkers hun kennis en talent kunnen delen.

Mandy von Schükkmann

Mandy von Schükkmann

De Friesland Zorgverzekeraar

Mandy werkt als Coördinator Klantadviseur Servicepunten binnen De Friesland Zorgverzekeraar. Als allround duizendpoot met brede ervaring heeft ze een stuk functioneel beheer van Embrace naar zich toegetrokken, en binnen korte tijd eigen gemaakt. Daarnaast was ze nauw betrokken bij de implementatie en adoptie van o.a. de Kennisconnector, en is ze de spil tussen organisatie en techniek als het gaat om het beheer, wensen en de ondersteuning van Embrace.

Dolon Knol

Dolon Knol

EmbraceSBS

Dolon Knol is adviseur bij EmbraceSBS, leverancier van Social Intranetten. Bij zijn vorige werkgever De Friesland Zorgverzekeraar heeft hij als projectleider en functioneel beheerder opgetreden voor de lancering van Frits, wat sinds maart 2017 het Social Intranet van De Friesland is. Tijdens de sessie van De Friesland Zorgverzekeraar vertelt hij over hoe een nieuwe bedrijfsstrategie kan leiden tot het introduceren van een social intranet.

Matthew Boyd (ENG)

Matthew Boyd (ENG)

Unily

Matthew is intranet consultant en werkt samen met het technische en het salesteam om advies te geven over de implementatie van communicatie- en samenwerkingstechnologie; met name gericht op het opbouwen van duurzame relaties door het leveren van betrouwbare adviesdiensten.

Rik Dobbelsteen

Rik Dobbelsteen

Salves

Rik is Office 365 – SharePoint Consultant en Productivity Coach met ruime ervaring op het gebied van functioneel beheer. Zijn doel is helder: het leveren van waardevolle oplossingen die het verschil maken. Samen met Michiel laat hij tijdens de sessie zien hoe je in 1 uur productiever kunt werken met Office 365.

Michiel Willemse

Michiel Willemse

Salves

Michiel is Managing Director bij Salves Business Productivity en zijn ambitie is om organisaties te begeleiden naar en te verrijken met de kracht van ‘cloud productivity’. In zijn sessies vertelt hij o.a. over je optimaal gebruik kunt maken van Office 365.

Kees Koertshuis

Kees Koertshuis

Salves

Kees is Senior Projectmanager en Senior Consultant bij Salves en verantwoordelijk voor het helpen van grote zakelijke klanten met de migratie, implementatie en adoptie van Microsoft Office 365. In zijn sessie met Michiel laat hij zien wat de feiten en fabels zijn vanuit de praktijk.

Dragos Ion

Dragos Ion

ING Nederland