Sprekers

Dit waren de sprekers van editie 2019

Frans Reichardt

Frans Reichardt

Host of the day | Klantenluisteraar

Frans helpt ambitieuze bedrijven aan blije klanten en betere resultaten. Hij helpt de klantbeleving, klanttevredenheid en klantwaarde te verbeteren door de klant centraal te stellen. Vanuit de overtuiging dat loyaliteit ván de klant begint bij loyaliteit áán de klant

Dion Hinchcliffe

Dion Hinchcliffe

VP and Principal Analyst @ Constellation Research

Dion is a well-known digital workplace expert, bestselling book author, frequent keynote speaker and digital transformation expert based in Washington, DC. He is currently VP and Principal Analyst at Constellation Research. Dion currently works with the business and technology teams of Fortune 500 and Global 2000 to drive successful changes with new digital methods including employee experience, workforce collaboration, intranet design, and the future of work.

Christoph Magnussen

Christoph Magnussen

CEO & Founder @ Blackboat Internet GmbH

Christoph Magnussen is founder and CEO of Blackboat.com, a digital management & cloud consultancy-company that works for Facebook, Volkswagen, Google, Microsoft and Nestlé. As a motivational speaker he travels the world to talk about ‘new work’ and its technologies and tools. Christoph also shares his experiences, thoughts and ideas about #EndOf90iesIT and #futureofwork via his own YouTube channel.

Bas van der Veldt

Bas van der Veldt

Algemeen Directeur (CEO) @ AFAS Software

Bas is sinds 2008 CEO en boegbeeld van AFAS. Onder zijn verantwoordelijkheid werd AFAS een toonaangevend en groeiend bedrijf met een omzet van meer dan 100 miljoen. Bas is een veelgevraagd spreker en geeft pittige presentaties waarbij hij deelnemers (en zichzelf) een spiegel voorhoudt. Met zijn scherpe spraak en zijn revolutionaire toekomstvisie weet hij menig heilig huisje omver te schoppen op het gebied van ondernemen, leiderschap, cultuur, ICT, innovatie, marketing en User Experience.

Ronald Krijgsman

Ronald Krijgsman

Business Manager Digital @ Nationale Nederlanden

Ronald is verantwoordelijk voor het partnerplatform van Nationale Nederlanden. Hij brengt passie in zijn projecten, is een enthousiast spreker en ervaren in CRM, innovatie, social media, social selling en heeft een hoge interesse voor een continue verbetering van het klantcontact voor een optimale binding.

Marc Vollebregt

Marc Vollebregt

Process Designer & Facilitator

Marc is een onafhankelijke Process Designer & Facilitator. Hij helpt organisaties en teams met het oplossen van hun eigen probleem, waarbij hij niet focust op de oplossing, maar op welke stappen de groep moet nemen om zelf tot de oplossing te komen! Uitdagingen hebben maar al te vaak te maken met innovatie, creativiteit en organisatiecultuur. Hij heeft onder andere gewerkt met Spotify, Uber, Electrolux, Philips, ABN Amro en Interpolis.

Saskia Dijkstra

Saskia Dijkstra

Teamleider interactieve media @ UMC Utrecht

Vanuit het communicatievak is Saskia in de IT terechtgekomen. De passie voor interne communicatie is gebleven. Haar team is mede verantwoordelijk voor het intranet en de corporate website van het UMC Utrecht.

Pieter Beulens

Pieter Beulens

Webcoödinator / Product owner @ Hogeschool Rotterdam

Als online adviseur houdt Pieter zich bezig met digitale informatie- en communicatieprojecten als projectmanager en geeft advies op het gebied van de inzet van online mogelijkheden.

Najang Klootwijk

Najang Klootwijk

Online strateeg @ Hogeschool Rotterdam

Als programmamanager online service stuurt Najang de ontwikkeling van online serviceverlening voor studenten aan.

Edger Louwaard

Edger Louwaard

Manager Multichannel @ NS

Edger is Manager Multichannel bij de corporate communicatieafdeling van NS, heeft een ict-achtergrond en inmiddels 14 jaar ervaring in het (online) communicatievak. Zijn passie ligt bij nieuwe technologieën en hoe je daar als organisatie optimaal gebruik van kunt maken. Hij krijgt energie van het maken van content die mensen boeit en inspireert.

Kirsten Wagenaar

Kirsten Wagenaar

Eigenaar & community strateeg @ Bind

Via bureau Bind adviseert en begeleidt Kirsten organisaties op het gebied van community building en management. Daarnaast is ze business coach, trainer, moderator, spreker en dagvoorzitter. Sinds 2011 adviseert ze dagelijks organisaties zoals KPN, Mercedes-Benz, FloraHolland, Schiphol Group en diverse Ministeries en Gemeentes.

Margreeth Kadiks

Margreeth Kadiks

Communicatieadviseur Social Business @ RET

Als communicatieadviseur social business zorgt Margreeth voor een toegankelijk intranet als strategisch communicatie-instrument, dat alle RET’ers helpt bij hun dagelijkse werkzaamheden. Zij is continu op zoek naar verbeteringen van de (digitale) werkomgeving. Zo zorgt ze ervoor dat het werk elke dag een beetje beter wordt en levert ze een bijdrage aan de medewerkerstevredenheid.

Tim Murck

Tim Murck

Chief Product Officer @ Flavour

Velen kennen Tim als acteur in tv-series als Spangas en Feuten, maar de afgelopen jaren heeft hij vooral naam gemaakt als founder van Spektor Storytelling en Chief Product Officer bij Flavour. Tim combineert de kracht van storytelling en gamification om mensen in beweging te zetten en communities te activeren om een positieve verandering te realiseren. Daarnaast is Tim vaste columnist Nieuws van de Vooruitgang bij Sublime FM.

Victor-Jan Leurs

Victor-Jan Leurs

General Manager Insight Digital Workspace Business Unit @ Insight

Victor-Jan is pionier op het gebied van nieuwe technologieën en voormalig CEO van Caase.com. Hoogtepunten hierbij waren de bekroning tot Microsoft ‘Country Partner of the Year’ en ‘Worldwide Cloud Partner of the Year voor Enterprise’ in 2016. Momenteel leidt hij bij Insight de afdeling die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van Intelligent Technology Solutions die de manier van werken binnen organisaties helpt te veranderen in het digitale tijdperk.

Jerry Lenaerts

Jerry Lenaerts

Information Architect @ Viadesk

Jerry Lenaerts is een IT-professional die gespecialiseerd is in het opzetten van digitale werkomgevingen, procesanalyse en informatiearchitectuur. Deze diverse invalshoeken zorgen voor een brede kijk op de mogelijkheden van online communities.

Guido Verboom

Guido Verboom

Community Coach @ OrganisatieAntropoloog.nl

Organisatie-antropoloog en auteur Guido Verboom is een veelzijdige communitymanager die als mede-initiatiefnemer al bijna 10 jaar verantwoordelijk is voor HAweb, de online community waar 26.000 huisartsen en zorgprofessionals kennisdelen en samenwerken. Zijn passie is om mensen en teams in communities te activeren om waarde voor iedereen te genereren.

Peter Staal

Peter Staal

Strategisch consultant en eigenaar @ Bind

Peter gelooft heel sterk dat het geheel meer is dan de som der delen. Dat, en een grote voorliefde voor de mogelijkheden die digitale middelen hiervoor bieden, zorgt ervoor dat hij zijn vak zo mooi vindt. Met Bind willen ze organisaties zo effectief mogelijk hun sociale kapitaal laten inzetten. Uiteindelijk gaat het om mensen, en dat verveelt nooit!

Arjan Nataraj

Arjan Nataraj

Directeur @ Mixit

Arjan is directeur van Mixit, een digital workplace company. Voor zijn klanten klinkende resultaten halen met Digital Workplace Design is wat hem zakelijk drijft.

Corine Ahlrichs

Corine Ahlrichs

Success manager @ Mixit

Ooit werd Corine op de vingers getikt, omdat ze teveel aandacht zou besteden aan eindgebruikers. Als consultant bij Mixit heeft ze, met 5 jaar projectervaring op zak, haar interesse voor gebruikersbehoefte en -adoptie omgezet in expertise. Nu gaat haar aandacht naar het meten van succes en past ze nieuwe meetmethoden toe in Mixit’s projecten.

Suzanne Neilen

Suzanne Neilen

Social Enterprise Consultant @ Winkwaves

Suzanne begeleidt kleine en grote organisaties bij het opzetten en doorontwikkelen van sociale intranetten of communities. Binnen verandertrajecten de grootse ambities vertalen naar concrete plannen, initiatieven én gedrag is daarbij steeds de kunst. Misschien is het leukste van dit werk voor haar wel om na verloop van tijd te bekijken wat er online gebeurt en dit te spiegelen met de offline realiteit en de ambitie van de organisatie.

Milou Reiche

Milou Reiche

Social enterprise consultant @ Winkwaves

Milou is een echte denker met een creatieve knipoog. Ze heeft het datagedreven denken eigen gemaakt om inzicht te krijgen in het feitelijke gedrag van gebruikers. Dit zet ze in om organisaties met een verandermissie verder te laten komen. Haar favoriete quote is: “Move, you are not a tree.”

Suzanne Vreven

Suzanne Vreven

Communicatieadviseur @ Karakter

Suzanne is communicatieadviseur bij Karakter, een centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie waar kinderen uit heel Nederland terechtkunnen voor psychiatrische hulp. Om de grote hoeveelheid specialistische kennis onderling te kunnen delen en gemakkelijk collega’s te vinden en te verbinden, is Suzanne nauw betrokken bij het sociaal intranet van Karakter, met de toepasselijke naam: Connect.

Franck van Diest

Franck van Diest

Product Manager @ Debble/ETTU

Wat Franck elke dag drijft, is de drang om dingen beter te maken. Om mensen en organisaties te helpen met software-oplossingen die zakelijke waarden bieden. Samen met zijn team binnen ETTU/Debble mag hij dit elke dag doen met de Microsoft Office 365 Productivity stack.

Martine van den Hurk

Martine van den Hurk

Senior Adoption & Productivity Consultant @ ETTU

Het is Martine’s missie om met enthousiasme en respect, techniek begrijpelijk en herkenbaar te maken voor bedrijven en hun medewerkers. Ze wil ze helpen en inspireren om te (blijven) leren en op een andere manier naar samenwerken te gaan kijken. Dit doet zedoor oprecht te luisteren, kennis en inzichten te verrijken en successen te delen.

Joyce Gielen

Joyce Gielen

Programme- and projectmanager @ Land van Horne

Joyce heeft ervaring in proces- en projectmanagement in de gezondheidszorg. Ze heeft er vertrouwen in om in multidisciplinaire teams te werken, professionals in de gezondheidszorg te coachen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Rae Janssen

Rae Janssen

EMEA Marketing Manager @ Workfront

Rae is nu al een decennium actief in B2B-marketing in de IT-industrie. In de afgelopen 10 jaar heeft ze een grote interesse ontwikkeld in de rol van technologie in marketing en hoe je met de juiste oplossingen een betere marketeer kunt zijn.

Rawan Shalhoub

Rawan Shalhoub

Directeur HR @ Microsoft Nederland

Rawan begon haar carrière bij Microsoft als HR M&A Manager en Talent Acquisition and Program Manager. Na deze periode ging ze achtereenvolgens aan de slag als HR Director bij EMCO Engineering Group en hoofd van HR Middle East & Egypt bij Alcon Laboratories, om daarna in 2013 terug te keren bij Microsoft. Sinds 2013 is ze terug bij Microsoft, heeft ze meerdere HR functies vervuld en is nu 2 jaar HR-directeur.

Randall van Poelvoorde

Randall van Poelvoorde

Oprichter @ RobotXperience

Randall is ondernemer, technologie-expert en oprichter van RobotXperience. Hij was marketingmanager bij Autotrack en Independer.nl en ook jarenlang gastdocent bij Nyenrode, waar hij Executive MBA-managers inspireerde om na te denken over de gevolgen van technologische ontwikkelingen voor hun klanten en dus hun eigen bedrijf.

Nelly de Hoog

Nelly de Hoog

Manager ICT en projecten @ Stichting PVP

Nelly de Hoog is een bevlogen projectleider die strategische doelen wil vertalen naar oplossingen die aansluiten bij de behoeften van medewerkers.

Bruno van de Laar

Bruno van de Laar

Adviseur online @ Radboudumc

Bruno is adviseur online bij Radboudumc.

Marita Driessen

Marita Driessen

Projectmanager @ Natuurmonumenten

Marita Driessen is Projectmanager bij Natuurmonumenten. Ze werkt door het hele land aan verschillende projecten en programma’s, van het ontwikkelen van bezoekerscentra tot de herbestemming bepalen van een historische boerderij.

Otto Larsen

Otto Larsen

Otto Larsen - Video Technology Expert @ Kaltura

Otto Larsen werkt sinds 2013 als Video Technology Expert bij Kaltura. Hij helpt organisaties in de Benelux bij het gebruik van video voor trainen, communicatie en kennis delen. Hij heeft bij diverse internationale software bedrijven gewerkt op het vlak van digital collaboration en learning.