Sprekers 2019

Sprekers Digital Workspace 2019

De eerste sprekers zijn bekend. Stay tuned for more!

Christoph Magnussen

Christoph Magnussen

CEO & Founder @ Blackboat Internet GmbH

Christoph Magnussen is founder and CEO of Blackboat.com, a digital management & cloud consultancy-company that works for Facebook, Volkswagen, Google, Microsoft and Nestlé. As a motivational speaker he travels the world to talk about ‘new work’ and its technologies and tools. Christoph also shares his experiences, thoughts and ideas about #EndOf90iesIT and #futureofwork via his own YouTube channel.

Bas van der Veldt

Bas van der Veldt

Algemeen Directeur (CEO) @ AFAS Software

Bas is sinds 2008 CEO en boegbeeld van AFAS. Onder zijn verantwoordelijkheid werd AFAS een toonaangevend en groeiend bedrijf met een omzet van meer dan 100 miljoen. Bas is een veelgevraagd spreker en geeft pittige presentaties waarbij hij deelnemers (en zichzelf) een spiegel voorhoudt. Met zijn scherpe spraak en zijn revolutionaire toekomstvisie weet hij menig heilig huisje omver te schoppen op het gebied van ondernemen, leiderschap, cultuur, ICT, innovatie, marketing en User Experience.

Ronald Krijgsman

Ronald Krijgsman

Business Manager Digital @ Nationale Nederlanden

Ronald is verantwoordelijk voor het partnerplatform van Nationale Nederlanden. Hij brengt passie in zijn projecten, is een enthousiast spreker en ervaren in CRM, innovatie, social media, social selling en heeft een hoge interesse voor een continue verbetering van het klantcontact voor een optimale binding.

Marc Vollebregt

Marc Vollebregt

Process Designer & Facilitator

Marc is een onafhankelijke Process Designer & Facilitator. Hij helpt organisaties en teams met het oplossen van hun eigen probleem, waarbij hij niet focust op de oplossing, maar op welke stappen de groep moet nemen om zelf tot de oplossing te komen! Uitdagingen hebben maar al te vaak te maken met innovatie, creativiteit en organisatiecultuur. Hij heeft onder andere gewerkt met Spotify, Uber, Electrolux, Philips, ABN Amro en Interpolis.

Saskia Dijkstra

Saskia Dijkstra

Teamleider interactieve media @ UMC Utrecht

Vanuit het communicatievak is Saskia in de IT terechtgekomen. De passie voor interne communicatie is gebleven. Haar team is mede verantwoordelijk voor het intranet en de corporate website van het UMC Utrecht.

Pieter Beulens

Pieter Beulens

Webcoödinator / Product owner @ Hogeschool Rotterdam

Als online adviseur houdt Pieter zich bezig met digitale informatie- en communicatieprojecten als projectmanager en geeft advies op het gebied van de inzet van online mogelijkheden.

Najang Klootwijk

Najang Klootwijk

Online strateeg @ Hogeschool Rotterdam

Als programmamanager online service stuurt Najang de ontwikkeling van online serviceverlening voor studenten aan.

Edger Louwaard

Edger Louwaard

Manager Multichannel @ NS

Edger is Manager Multichannel bij de corporate communicatieafdeling van NS, heeft een ict-achtergrond en inmiddels 14 jaar ervaring in het (online) communicatievak. Zijn passie ligt bij nieuwe technologieën en hoe je daar als organisatie optimaal gebruik van kunt maken. Hij krijgt energie van het maken van content die mensen boeit en inspireert.

Kirsten Wagenaar

Kirsten Wagenaar

Eigenaar & community strateeg @ Bind

Via bureau Bind adviseert en begeleidt Kirsten organisaties op het gebied van community building en management. Daarnaast is ze business coach, trainer, moderator, spreker en dagvoorzitter. Sinds 2011 adviseert ze dagelijks organisaties zoals KPN, Mercedes-Benz, FloraHolland, Schiphol Group en diverse Ministeries en Gemeentes.

Margreeth Kadiks

Margreeth Kadiks

Communicatieadviseur Social Business @ RET

Als communicatieadviseur social business zorgt Margreeth voor een toegankelijk intranet als strategisch communicatie-instrument, dat alle RET’ers helpt bij hun dagelijkse werkzaamheden. Zij is continu op zoek naar verbeteringen van de (digitale) werkomgeving. Zo zorgt ze ervoor dat het werk elke dag een beetje beter wordt en levert ze een bijdrage aan de medewerkerstevredenheid.

Tim Murck

Tim Murck

Chief Product Officer @ Flavour

Velen kennen Tim als acteur in tv-series als Spangas en Feuten, maar de afgelopen jaren heeft hij vooral naam gemaakt als founder van Spektor Storytelling en Chief Product Officer bij Flavour. Tim combineert de kracht van storytelling en gamification om mensen in beweging te zetten en communities te activeren om een positieve verandering te realiseren. Daarnaast is Tim vaste columnist Nieuws van de Vooruitgang bij Sublime FM.

Victor-Jan Leurs

Victor-Jan Leurs

General Manager Insight Digital Workspace Business Unit @ Insight

Victor-Jan is pionier op het gebied van nieuwe technologieën en voormalig CEO van Caase.com. Hoogtepunten hierbij waren de bekroning tot Microsoft ‘Country Partner of the Year’ en ‘Worldwide Cloud Partner of the Year voor Enterprise’ in 2016. Momenteel leidt hij bij Insight de afdeling die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van Intelligent Technology Solutions die de manier van werken binnen organisaties helpt te veranderen in het digitale tijdperk.