Gratis webinar 5 onmisbare digitale marketing elementen voor de optimale klantreis

0
0
0
0
Dit webinar is op dinsdag 12 oktober om 10:00 uur

Hoe kun je inspelen op een continu veranderende klantreis? En als je dan de aandacht van prospect heb getrokken, hoe maak je van hen loyale klanten?

De manier waarop bedrijven omgaan met klanten en de manier waarop klanten kijken naar bedrijven verandert continu. Daarom is het belangrijk dat je als organisatie een optimale klantreis kunt bieden langs elke stap van de weg.

Tijdens dit gratis webinar ontdek je waarom het juiste CMS-systeem zo belangrijk is bij het creëren van de ideale online presence én welke 5 elementen van online marketing jouw werk als marketing-communicatieprofessional een stuk makkelijker maken.

Ook leer je tijdens dit webinar de volgende onderwerpen:

  • Het identificeren van de klantbehoefte
  • Interessante inhoud maken die je prospects aantrekt
  • Successen meten om de ROI aan te tonen
  • Optimaliseren van een chaotische klantreis

Voor wie is het webinar bedoeld?
Marketing- en communicatieprofessionals. Denk aan marketing managers, marketeers, customer experience managers. Maar ook aan e-commerce managers en contentbeheerders en -marketeers.

Over de spreker
Met ervaring in digitale marketing, PR, evenementenbeheer, partnermarketing, branding, communities, field marketing en project management, is Monique al ruim 25 jaar een gepassioneerde internationale B2B marketeer in de ICT.

………………………………………………………………………………………………………………………

Kun je er 12 oktober niet bij zijn? Geen probleem! We versturen de opname van het webinar naar iedereen die zich heeft aangemeld.