Whitepapers Big Social – Gedrag voorspellen met Big Data

0
0
0
0
0

De concrete adoptie van Big Data in plannen en pilots van veel organisaties is momenteel gericht op ‘Big Social’: analyse van social media data. Kort en goed gaat het om de klantkant in het verlengde van onze sociale-netwerkactiviteit. Dit Big Data-rapport focust op dit thema.

Het Big Social-rapport is een oriëntatie op ‘next-generation’ Social Analytics. Je treft er nieuwe inzichten aan betreffende de voorspelbaarheid van klantgedrag en het helpt je om je eigen oordeel te vormen in de snelle ontwikkelingen van vandaag. Er wordt gekeken naar de beschikbare tools en naar inspirerende cases.

De nieuwe focus op Big Data roept bij velen meer vragen op dan er in de gauwigheid antwoorden kunnen worden gegeven. Big Data is de volgende fase in onze transformatieve digitale-datareis, die we een paar decennia geleden begonnen zijn met relationele databases. Vanuit die gestructureerde wereld kijken we nu steeds meer naar ongestructureerde en semi-gestructureerde data – andere datatypen dus – en is de snelheid van data-aanbod en -analyse een steeds grotere rol gaan spelen.

Nog één stap...

    We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie privacy).
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.