Gratis webinar Blije klanten? Verhoog de customer engagement via Messaging kanalen

0
0
0
0
Dit webinar is op donderdag 9 december om 14:00 uur

Digitale klantenservice is booming en de behoefte onder consumenten aan snelle, kwalitatieve en persoonlijke service blijft groeien. Desondanks blijkt dat nog niet iedere organisaties optimaal gebruikmaakt van alle mogelijkheden die digitale kanalen (zoals Messenger en Instagram Messaging) te bieden hebben.

Benieuwd wat de voordelen van Messaging kanalen zijn voor jouw organisatie? En hoe je de customer engagement kunt verbeteren? In dit webinar geven Levi van OBI4wan en David van Facebook je tips en adviezen voor de beste inzet van Messaging kanalen. Je ontdekt hoe je voor het beste resultaat kunt gaan en hoe klantenservice via ‘nieuwe’ kanalen niet beperkt blijft tot eenmalige, lange en complexe projecten, maar eerder een doordachte reis naar de toekomst is.

Voor wie is het webinar bedoeld?
Dit webinar is interessant voor Customer Contact Managers, Marketing Communicatie Managers en andere professionals die op zoek zijn naar inspiratie op het gebied van digitale customer engagement, specifiek via Messaging kanalen als Messenger en Instagram.

Over de sprekers:

Levi Witbaard – Als marketeer in deze digitale wereld helpt hij anderen graag op weg met marketing, social media monitoring, chatbots en webcare. Zijn passie ligt in het verbinden van experts, technologie en processen. Vrij vertaald komt dat neer op “toffe mensen en organisaties succesvol maken met de nieuwste tools, technieken en tactieken.”

David Cohen – Een gamer sinds zijn derde, een knutselaar in hart en nieren en een expert in Business Messaging. Hij werkt nauw samen met merken om hen te helpen succesvol te communiceren met hun klanten via sociale kanalen voorzowel de zorg als marketing.

………………………………………………………………………………………………………………………

Kun je er 9 december niet bij zijn? Geen probleem! We versturen de opname van het webinar naar iedereen die zich heeft aangemeld.