Gratis webinar Data-driven marketing 2.0

0
0
0
0
Volg dit webinar live op 19 november om 10.00 uur

 

Data-driven marketing is veel meer dan sturen op data, de winnaars van morgen hebben het in hun DNA verweven. Tijd voor marketeers, CMO’s en directeuren om de balans op te maken en datagedreven marketing naar het volgende niveau te tillen. Door toenemende concurrentie wordt de relevantie namelijk steeds hoger. Ook brengen nieuwe technologieën nieuwe kansen, maar ook nieuwe uitdagingen met zich mee.

Wat leer je tijdens het webinar?

Tijdens het webinar neemt Mathieu Manders je mee in zijn zoektocht naar manieren om data-driven marketing geen doel op zich te laten zijn, maar er daadwerkelijk impact mee te maken op de bedrijfsresultaten. De strategy director liet zich inspireren door zijn ervaringen en gesprekken met marketingmanagers, directeuren en CMO’s van bekende bedrijven.

Aan de hand van deze inzichten en concrete voorbeelden komen de belangrijkste pilaren voorbij van een succesvolle data gedreven marketing-groeimachine. Ook krijg je antwoord op onder meer de volgende vragen:

  • Wat is de huidige status van datagedreven marketing?
  • Waarom is het eigenlijk gek dat online marketing en bedrijfsresultaten zulke gescheiden werelden zijn?
  • Waarom is datagedreven marketing nooit data-gedreven genoeg?
  • Hoe zet je business data in om de impact van je marketingactiviteiten te vergroten?
  • Hoe haal je het maximale uit je beschikbare budget en resources?

Over de spreker

Mathieu Manders is Strategy Director bij Yonego. In zijn werk is hij dagelijks samen met zijn team bezig met vraagstukken op het snijvlak van business strategie en online marketing strategie.