Gratis webinar De digitale employee experience verbeteren: 3 tips

0
0
0
0
Wil je weten hoe je snel en effectief de digitale employee experience kunt verbeteren? Volg dan dit gratis webinar

De employee experience is bepalend voor het succes van digitale transformatie. Wat kun je doen om de adoptie van nieuwe tools te verhogen? En hoe stap je in de belevingswereld van medewerkers, en vergroot je hun betrokkenheid?

In dit webinar krijg je van niemand minder dan Dion Hinchcliffe drie slimme en direct toepasbare technieken om de beste digitale employee experience te creëren.

Voor wie is het webinar?

Het webinar is voor iedereen die binnen de organisatie betrokken is bij de implementatie en adoptie van een (social) intranet of digital workspace. Denk aan: IT- & ICT-managers en -professionals, business managers, communicatiemanagers & -adviseurs.

Goed om te weten: in dit webinar wordt Engels gesproken.

Spreker

Dion Hinchcliffe is trendwatcher, keynote-spreker, best selling auteur (van o.a. Social Business By Design) en een van de belangrijkste influencers op het gebied van digitale transformatie en social business.

  • Bekijk dit gratis webinar

  • Meld je aan en ontvang de link naar het webinar direct in je inbox.

    We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie privacy). Dit webinar wordt je aangeboden door Frankwatching en de adverteerder. Deelname aan dit webinar is vrijblijvend en kosteloos. Door je in te schrijven ga je ermee akkoord dat je gegevens opgeslagen worden in de database van Frankwatching en gedeeld worden met de adverteerder.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.