Gratis webinar De intersectie van Paid, Earned, Shared & Owned Media

0
0
0
0
Dit webinar is direct te bekijken

Het wordt voor bedrijven steeds moeilijker om online hun stem te laten horen, en zich van de massa te onderscheiden. Daarom is het belangrijk om als marcom-professional optimaal alle beschikbare communicatiekanalen te benutten. Hoe integreer je deze Paid, Earned, Shared & Owned Media (PESO)? En hoe zorgt synergie voor meer bereik en engagement?

Wat leer je tijdens het webinar?

Je ontdekt de belangrijkste ins en outs van elk kanaal (PESO), hoe elk van deze een specifiek doel dient en aanpak vereist en wat te doen om je business online te versterken.

Ook komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Best practices voor Paid, Earned, Shared & Owned media
  • De voordelen en uitdagingen van elk kanaal
  • Het meten en rapporteren van data van alle kanalen
  • De synergieën tussen deze kanalen om je merk te promoten

Voor wie is het webinar bedoeld?

Voor PR- en marketingprofessionals die niet alleen de online zichtbaarheid van hun bedrijf willen vergroten, maar ook gebruik willen maken van een PESO-strategie die synergieën tussen de verschillende kanalen creëert.

Over de sprekers

Jacob de Heus is Managing Director bij Meltwater en expert op het vlak van digitale transformatie. Zo heeft hij tientallen bedrijven geholpen met het ontwikkelen van digitale strategieën en het inzichtelijk maken van de ROI voor PR- en marketingafdelingen.

Charlotte Cremers is Account Executive bij Meltwater Social. Als socialmedia-expert vertaalt ze onder meer de noden van de klant in een gepaste SaaS-oplossing om effectieve rapportering op social media te garanderen.

 


 

 

  • Bekijk dit gratis webinar

  • Meld je aan en ontvang de link naar het webinar direct in je inbox.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.