Gratis webinar Direct starten met social intranet? Zo eenvoudig is dat!

0
0
0
0
Volg dit webinar direct gratis na inschrijving.

Er zijn talloze redenen waarom organisaties afscheid nemen van hun oude intranet en overstappen op de moderne sociale variant. Op basis van praktische voorbeelden laten social intranetexperts zien hoe organisaties langdurige trajecten vermijden én tot een snelle en doeltreffende implementatie van een social intranet komen.

Een onmisbaar onderdeel is de adoptie van het platform. In dit webinar extra aandacht voor dit belangrijke onderwerp. Presentator Jerry Lenaerts heeft hiervoor adoptie-expert Guido Pater uitgenodigd om zijn ervaring met ons te delen.

Wat levert deelname aan het webinar op?

 1. Duidelijke herkenning van de huidige situatie
 2. Selectiecriteria: welke social intranet leverancier heb ik nodig?
 3. Uitleg over het adoptietraject
 4. Praktische tips om zelf met een social intranet-project te starten

​Voor wie is dit webinar bedoeld?

Voor communicatie-, HR-, IT-professionals en iedereen die betrokken is bij het selecteren en implementeren van een social intranet.

Sprekers: Jerry Lenaerts & Guido Pater

Jerry Lenaerts is een IT-professional die gespecialiseerd is in het opzetten van digitale werkomgevingen, procesanalyse en informatie architectuur. Deze diverse invalshoeken zorgen voor een brede kijk op de mogelijkheden van online communities.

 

 

 

Guido helpt organisaties, als zelfstandig consultant, bij de implementatie en activatie van sociale intranetten. Hij was onder andere projectleider bij de invoering van het sociaal intranet bij het Reinier de Graaf Ziekenhuis, Ambulance Oost, RAV IJsselland en de RAVU. In zijn rol inspireert hij organisaties en haar medewerkers om op nieuwe manieren samen te werken, te verbinden en kennis te delen.

 • Bekijk dit gratis webinar


  We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie privacy).

  Dit webinar wordt je aangeboden door Frankwatching en de adverteerder. Deelname aan dit webinar is vrijblijvend en kosteloos. Door je in te schrijven ga je ermee akkoord dat je gegevens opgeslagen worden in de database van Frankwatching en gedeeld worden met de adverteerder.
 • Je ontvangt de link naar het webinar direct in je inbox.
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.