Gratis webinar Gepersonaliseerde klantcontact: leer begrijpen wat de klant nodig heeft en wanneer

0
0
0
0
Dit webinar is op donderdag 4 november om 10:00 uur

Personaliseren is het toverwoord in het contact met klanten. Communicatie en interacties op maat, op het juiste moment en precies aansluitend op wat de klant op dat moment nodig heeft. Dat vraagt om empathie en voorspellen: op basis van alle klantdata begrijpen wat de klant nodig en wanneer. Empathisch klantcontact dus. Dat noemen we bij Genesys Predictive Engagement. Hoe werkt dat en wat levert het op?

Wat leer je in dit webinar?
Tijdens dit webinar op 4 november leer je meer over:

  • De barrières bij het personaliseren van interacties
  • Het combineren van klantdata uit alle afdelingen en kanalen
  • Het voorspellen van de juiste momenten om contact te leggen
  • Wat de resultaten zijn van predictive engagement

Voor wie is het webinar:
Voor iedereen die het klantcontact niet alleen wil personaliseren, maar ook empathisch wil maken. Denk aan managers en teamleiders op het vlak van marketing, leadgeneratie, service support en customer experience, maar ook business improvement managers en VP of operations.

Over de sprekers
Wesley Boudzovitch is Solution Consultant bij Genesys. De ambities en uitdagingen van klantgerichte organisaties koppelt hij aan de innovatieve technologie en visie van Genesys, zodat deze bijdragen aan de continue verbetering van klantgerichte processen.

………………………………………………………………………………………………………………………

Kun je er 4 november niet bij zijn? Geen probleem! We versturen de opname van het webinar naar iedereen die zich heeft aangemeld.