Gratis webinar Grip op je content met een contentkalender

0
0
0
0
Dit webinar vindt plaats op 18 juni om 10.00 uur 

Van contentstrategie naar operationele planning: hoe pak je dat effectief aan? En hoe krijg je meer structuur en een strak proces in het publiceren van relevante content?

Wat leer je tijdens het webinar?

In dit webinar maak je uitgebreid kennis met de voordelen van een gedegen contentkalender. Hiermee maak je overzichtelijk wat je waar, wanneer en voor wie publiceert. Dat zorgt onder meer voor meer consistentie, een duidelijke tone-of-voice én tijdsbesparing.

Ontdek in 1 uur tegen welke zaken je aanloopt bij het praktisch uitwerken van je contentplan, wat de werkprocessen zijn waarin je planning het beste tot haar recht komt en hoe je de basis kunt leggen voor je eigen contentkalender.

Over de spreker

Luuk Post
Luuk Post (Contentkalender) helpt organisaties met het ontwarren van hun communicatieplanning en het overzetten van al hun ideeën, strategieën en werkzaamheden in een heldere, overzichtelijke en gestructureerde planning.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Kun je er 18 juni niet bij zijn? Geen probleem! We versturen de opname van het webinar naar iedereen die zich heeft aangemeld.