Gratis webinar Hengelen naar haakjes: van generieke zoekwoorden naar unieke content

0
0
0
0
Dit webinar kun je direct bekijken

Waar gaat het webinar over 

Een zoekwoordenanalyse bevat vaak semi-relevante woorden met hoge volumes. Wat doe je daarmee? In het webinar ‘Hengelen naar haakjes: van generieke zoekwoorden naar unieke content’ vertelt Jadwiga hoe ze voor ASN Bank deze woorden vertaalde naar relevante en goed rankende content.

Laat je inspireren en leer hoe je:
• Het maximale haalt uit een standaard zoekwoordonderzoek
• Zoekintenties vertaalt naar relevante invalshoeken
• Waardevolle kennis uit de organisatie inzet om unieke content te maken

Voor wie is het webinar bedoeld?
Dit webinar is voor marketeers en redacteuren die SEO inzetten als marketingtactiek, al dan niet in samenwerking met een SEO-bureau. Vanwege de case over ASN Bank is het wellicht iets interessanter voor marketeers en SEO-specialisten uit de financiële sector.

Over de sprekers
Jadwiga Peters is senior SEO-consultant bij Presenter en heeft een achtergrond als blogger, SEO-copywriter en eindredacteur. Als SEO-consultant helpt ze organisaties o.a. met het maken van goed vindbare en unieke content. De combinatie waar Google dol op is.

Lotte Heldoorn is content marketeer bij ASN Bank. Ze houdt zich bezig met het onderhoud en de optimalisatie van de retailwebsite. Het maken van relevante en goed vindbare productcontent is daar onderdeel van.

 

  • Bekijk dit gratis webinar

  • Meld je aan en ontvang de link naar het webinar direct in je inbox.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.