Whitepapers Hoe bouw je een sterk corporate merk?

0
0
0
0

Iedere brandmanager of corporate communicatiemanager snapt dat je steeds een kernachtig verhaal moet communiceren om het verschil te blijven maken. En bij succesvol global brandmanagement is het belangrijk een balans te vinden tussen lokale wensen en internationale verwachtingen. Hoe houd je grip en controle op je merkidentiteit?

In de complexe, digitaal gedreven wereld van vandaag, is dit een groeiende uitdaging. Of het bedrijven lukt succesvol te veranderen heeft allemaal te maken met hoe een bedrijf of multinational is georganiseerd in mensen, processen en technologieën.

Dit whitepaper biedt handvatten en praktische tips voor het bouwen van een sterk corporate merk. Het gaat in op de drie belangrijkste aspecten voor het consistent, consequent en constant doorvoeren van je merkidentiteit:

 1. De rol van mensen en hun gedrag bij het bouwen van een sterk merk
  Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers en externen het nut van verbeteringen en vernieuwingen inzien en dat ze mee willen veranderen?
 2. Het veranderen van processen voor global branding
  Hoe pas je processen en methodieken zo aan dat mensen mee kunnen en willen bewegen?
 3. De rol van technologie bij branding
  Hoe krijg je alle informatie, met technologie als hulpmiddel, op een rij?

Dit whitepaper helpt jou een sterk corporate merk te bouwen.

 • Nog één stap...


  We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie privacy). Je gaat ermee akkoord dat de uitgever ervan contact met je kan opnemen.
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.