Gratis webinar Hoe gebruik je experimenten om de optimale digitale ervaring te creëren?

0
0
0
0
Dit webinar is op dinsdag 5 oktober om 14:00 uur

Voortdurend successen behalen in de digitale wereld vereist dat organisaties verder gaan dan alleen A/B-testen. Benieuwd hoe experimenten bijdragen aan het blijvend optimaliseren en doorontwikkelen van de customer journey?

Wat leer je tijdens het webinar?
In dit webinar deelt Optimizely best practices over het succesvol implementeren van experimenten in de bedrijfsvoering.

Je leert hoe andere organisaties uit verschillende branches de uitdaging aangaan door continu testen in hun bedrijfsvoering op te nemen. Ook ontdek je hoe de uitkomsten van deze experimenten hen in staat stelt de klantervaring op alle touchpoints te verbeteren en bedrijfsresultaten positief te stimuleren.

Voor wie is het webinar bedoeld?
Dit webinar is voor marketing- en communicatieprofessionals die hun digitale ervaringen willen optimaliseren door middel van experimenten. Denk aan marketing managers, marketeers, customer experience managers. Maar ook aan e-commerce managers en content beheerders.

Er is ruimte voor vragen en het delen van eigen ervaringen in deze interactieve sessie.

Over de spreker
Isabel Meijaard – Isabel helpt global enterprises en digital startups met het opzetten en schalen van experimentatieprogramma’s. Ze leert teams om datagedreven keuzes te maken en faciliteert de mindset shift die nodig is voor evidence-based optimalisatie.

………………………………………………………………………………………………………………………

Kun je er 5 oktober niet bij zijn? Geen probleem! We versturen de opname van het webinar naar iedereen die zich heeft aangemeld.