Whitepaper Hoe maak je een goede reactivatiecampagne? [+ 7 inspirerende voorbeelden]

0
0
0
0

Zodra je merkt dat de betrokkenheid bij je e-mails afneemt, is het tijd om actie te ondernemen. Elke marketeer streeft ernaar e-mails te versturen die geopend en gelezen worden. Echter, als een deel van je lezers passief blijft – of anders gezegd, als ze een inactieve rol spelen in je database – dan kan een doeltreffende methode om ze te activeren en betrokken te maken, een fijne oplossing zijn.

In de wereld van e-mailmarketing staat dit bekend als een reactivatiecampagne of herbetrekkingcampagne, afhankelijk van het specifieke doel: het opnieuw engageren van nieuwsbriefabonnees of het terugwinnen van klanten. Om verwarring te voorkomen, houdt Spotler zich in dit whitepaper aan de term “reactivatie”.

Een reactivatiecampagne is een cruciale strategie, en in dit whitepaper licht Spotler toe waarom dit het geval is. Ook wordt er besproken wanneer je kunt spreken van inactieve contacten en wat er allemaal komt kijken bij een effectieve reactivatiecampagne.

De indeling van dit whitepaper is daarom ook:
📧 Waarom is een reactivatiecampagne van belang?
📧 Wanneer beschouw je contacten als inactief?
📧 Wat zijn effectieve reactivatie-e-mails?

Om je verder op weg te helpen, toont Spotler aan de hand van 7 voorbeeldige e-mails wat de beste werkwijzen zijn voor je reactivatieboodschap.

Veel leesplezier!
Spotler

  • Nog één stap...


    We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie privacy).
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.