Gratis webinar Hoe organiseer ik een succesvol congres binnen de 1,5 meter richtlijnen?

0
0
0
0
Bekijk direct de opname van dit webinar

Live ontmoetingen zijn in deze tijd waardevoller dan ooit. Welke meerwaarde heeft een live event ten opzichte van een digitaal event? Hoe organiseer je een veilig event, dat voldoet aan de richtlijnen? En wat is de ervaring met 1,5 meter-events?

In dit webinar krijg je tips en tricks van Myrthe Dekker, eventmanager bij Jaarbeurs, en Joanne Bijleveld, presentator en ervaringsdeskundige op het gebied van 1,5 meter-events organiseren.

Wat leer je tijdens het webinar?

  • Waar je aan moet denken bij het organiseren van een 1,5 meter-event.
  • Welke richtlijnen je hanteert tijdens een 1,5 meter-event.
  • Welke meerwaarde een live event heeft ten opzichte van een digitaal event.
  • Wat een hybride event is en hoe zo’n event werkt.

Voor wie is het webinar bedoeld?

Het webinar is voor iedereen die veilige events wil (laten) organiseren. Denk aan: eventmanagers, eventmedewerkers marketingmanagers, marketingmedewerkers en directie MKB. Tijdens het webinar wordt met name ingezoomd op het organiseren van congressen.

Over de sprekers

Myrthe Dekker is account- en eventmanager bij Jaarbeurs. In samenwerking met haar klanten heeft zij een succesvol track record in het organiseren en begeleiden van congressen.

Joanne Bijleveld is senior event-coördinator bij Bohn Stafleu van Loghum. Met een enorm bevlogen vrouwenteam organiseren zij zo’n 150 events per jaar. Van grote congressen tot kleinschalige masterclasses. Naast eventorganisatie is Joanne dagvoorzitter op diverse bijeenkomsten en presentator bij de KRO-NCRV.

 

  • Bekijk dit gratis webinar

  • Meld je aan en ontvang de link naar het webinar direct in je inbox.

    We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie privacy). Dit webinar wordt je aangeboden door Frankwatching en de adverteerder. Deelname aan dit webinar is vrijblijvend en kosteloos. Door je in te schrijven ga je ermee akkoord dat {advertiser} en/of Frankwatching contact met je kan opnemen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.