Gratis webinar Je conversie met 20% verhogen via livechat? Leer van Profile – Banden en Onderhoud!

0
0
0
0
Volg dit webinar direct gratis na inschrijving.

LiveChat is meer dan alleen een direct communicatiekanaal. Het geeft ook inzicht in klantbehoeften, helpt met het genereren van leads en het helpt bezoekers te converteren.

Maar waar moet je precies op letten als je LiveChat gaat implementeren? Nick Blom (CEO en founder LiveChat Service) geeft samen met Tsjibbe Wiersma (Online Marketing Manager bij Profile – Banden en Onderhoud  a.i.) in het webinar concrete voorbeelden hoe livechat de conversie en klanttevredenheid bij Profile – Banden en Onderhoud heeft verhoogd.

Nick en Tsjibbe vertellen je in het webinar ook alles wat je moet weten over het meten, rapporteren, dataverzameling, leadgeneratie, testen en optimaliseren.

Via de case van Profile – Banden en Onderhoud kom je te weten hoe je livechat succesvol inzet om je conversie te verhogen!

Sprekers

Nick Blom is CEO van LiveChat Service, waar onder andere CoBrowser, Knowler.io en LCS AGENCY onder vallen. Deze labels zijn actief op het gebied van digital marketing, conversational marketing en software ontwikkeling. Vanuit 4 kantoren in Nederland (Rotterdam en Groningen), Duitsland (Berlijn) en Frankrijk (Lille) worden ruim 250 klanten bediend.

Tsjibbe Wiersma is online marketing manager (a.i) bij Profile – Banden en Onderhoud. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het creëren van een optimale online klantreis in de constant veranderende digitale wereld. En dat met producten en diensten die belangrijk zijn voor veilig en efficiënt autorijden, maar waar je niet dagelijks mee bezig bent.

Voor wie is het webinar bedoeld?

Dit webinar is geschikt voor ceo’s, cfo’s, marketingmanagers, conversiespecialisten en natuurlijk iedereen die geïnteresseerd is om met live chat je klant beter te leren kennen en meer leads genereert.

  • Bekijk dit gratis webinar

  • Meld je aan en ontvang de link naar het webinar direct in je inbox.

    We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie privacy). Dit webinar wordt je aangeboden door Frankwatching en de adverteerder. Deelname aan dit webinar is vrijblijvend en kosteloos. Door je in te schrijven ga je ermee akkoord dat je gegevens opgeslagen worden in de database van Frankwatching en gedeeld worden met de adverteerder.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.