Gratis webinar Klantfeedback verzamelen in B2B – dit moet je weten

0
0
0
0
Dit webinar is op dinsdag 28 juni om 10:00

Feedback van klanten is ontzettend waardevol: het levert inzichten in tevredenheid en loyaliteit én de kwaliteit van je producten en diensten. In dit webinar ontdek je hoe je met de juiste soort feedback verschillende doelen kunt bereiken.

Je leert de basis van klantfeedback verzamelen maar duikt ook de verdieping in en bekijkt andere onderzoeksvormen. Je ontdekt hoe het verzamelen van feedback strategisch inzetbaar is en komt alles te weten over verschillende manieren om feedback te genereren. Laat je inspireren door succesvolle praktijkvoorbeelden en ontdek de belangrijkste do’s & don’ts in het verzamelen van feedback. Na afloop ontvang je het onmisbare benchmarkrapport Customer Experience in Nederland 2022.

Voor wie is het webinar bedoeld?

Of je nu aan de startlijn staat van klantonderzoek doen of al ervaren bent in het ophalen van feedback, dit webinar is voor iedereen die met het verzamelen van klantfeedback diverse doelen wil bereiken. Denk aan: marketeers, management, customer experience managers, sales managers, communicatiemanagers binnen MKB+ tot grote B2B-organisaties.

Over de sprekers

Benjamin de Mooij is Senior Consultant Klant beleving bij onderzoeks- en advisiesbureau Integron en werkt voornamelijk met (middel)grote organisaties in de B2B-sector. Hij adviseert én inspireert zijn klanten op basis van hun klantfeedback. Hij helpt opdrachtgevers hun customer experience te verhogen met klantfeedbackprogramma’s, NPS programma’s en customer journey workshops.


Kay Sijbrandij is Consultant Facility- en Klantbeleving bij onderzoeks- en adviesbureau Integron en werkt voor diverse organisaties binnen de B2B en in het interne, facilitair domein. Door Kay zijn jarenlange ervaring in de facilitaire wereld weet hij als geen ander hoe het is om van binnen naar buiten te denken en daarbij de klantbeleving naar een hoger niveau te tillen.

………………………………………………………………………………………………………………………

Kun je er 28 juni niet bij zijn? Geen probleem! We versturen de opname van het webinar naar iedereen die zich heeft aangemeld.