Whitepaper Leads genereren in B2B? Zo zet je leadgeneratie effectief in

0
0
0
0

Snap je niet waarom jouw marketingcampagnes geen conversies opleveren of waarom jouw verkoopteam moeite heeft om deals te sluiten? Tijd om in je leadgeneratie strategie te duiken!

‘Hoe genereer ik leads?’ is een veelgestelde vraag aan zoekmachines. Leads genereren is helaas niet altijd gesneden koek. Sterker nog, 61% van de marketeers zegt dat leads omzetten in conversies hun grootste uitdaging is. Want ja, zonder leads

geen klanten, en zonder klanten geen omzet…

Maar wat nou als we zeggen dat het niet zo moeilijk hoeft te zijn? Er zijn namelijk herhaalbare processen en tactieken die je kunt uitvoeren voor een exponentiële toename van leads. Ook zijn er tactieken om meer uit je huidige websiteverkeer te halen.

Benieuwd hoe dat werkt? Download snel dit gratis whitepaper.

  • Nog één stap...

    Met het downloaden van dit document ga je akkoord met het feit dat je gegevens worden verstrekt aan Leadfeeder. Zij kunnen je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met de privacyverklaring van Leadfeeder. Daarnaast ga je ermee akkoord dat Frankwatching je relevant nieuws en informatie kan sturen. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Frankwatching privacyverklaring.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.