Gratis webinar Maak een einde aan de content chaos! Zo ga je efficiënt en consistent te werk

0
0
0
0
Dit webinar is op dinsdag 28 september om 10:00 uur

Marketeers zijn dagelijks bezig om voor klanten op elk kanaal een passende en persoonlijke ervaring te creëren. Daar komt een hoop contentcreatie en distributie bij kijken, zeker voor organisaties die hun merk in verschillende landen en talen positioneren.

De chaos, je herkent het vast wel: content die verspreid staat op allerlei plaatsen zoals Microsoft Teams, Dropbox, Outlook en Google-drive. Wie weet nog waar wat te vinden is? Alles, van afbeeldingen tot catalogi, staat op verschillende harde schijven en serverstations. Dat vraagt om een sterk staaltje Digital Asset Management.

Wat leer je tijdens het webinar?

Met een Content Hub creëer en distribueer je content efficiënt en succesvol via verschillende kanalen én in meerdere landen. In dit webinar neemt de expert je mee in de wereld van digital asset management.

  • Wat zijn de uitdagingen van de marketeer op het gebied van content?
  • Wat is een content hub?
  • Hoe werkt een Content Hub? (Efficiënt, decentraal en wereldwijd beheer van je digital assets.)
  • Hoe plan je met verschillende teams campagnes, productlanceringen of verkooppresentaties?
  • Hoe draagt de Content Hub bij aan je marketingdoelen?

Voor wie is het webinar bedoeld?

Marketing beslissers en beïnvloeders. Denk daarbij aan: CMO-marketing, marketing director, maar ook, content marketeers, online marketeers, communicatiemedewerkers, Digital Asset Managers, etc.

Over de spreker

Jeroen Happel werkt als business consultant bij digitale dienstverlener Macaw. Hij helpt bedrijven om via zakelijke digitale oplossingen succesvol te worden én blijven.
De afgelopen 20 jaar heeft Jeroen voor diverse (inter)nationale B2C en B2B merken gewerkt en uitgebreide ervaring opgedaan in het transformeren van bedrijven. Hij heeft veel kennis en ervaring in het faciliteren van de digitale buyer journey en staat bekend om zijn resultaatgerichte en succesvolle aanpak.

………………………………………………………………………………………………………………………

Kun je er 28 september niet bij zijn? Geen probleem! We versturen de opname van het webinar naar iedereen die zich heeft aangemeld.