Gratis webinar MDM & ETIM: het fundament onder je organisatie

0
0
0
0
Je kunt de opname van dit webinar direct bekijken

Volledige en actuele productinformatie is cruciaal in B2B e-commerce. Het zorgt onder meer voor hogere efficiëntie, (klant)tevredenheid én omzet. Ook in de bouw- en installatiesector. Hoe kan het gebruik van standaarden direct waarde opleveren voor je organisatie? En hoe zorgt ETIM, de internationale standaard voor technische productclassificatie, in combinatie met Master Data Management (MDM) voor betere datakwaliteit en databeheer?

Wat leer je tijdens het webinar?

In dit webinar ontdek je hoe je waarde kunt toevoegen aan je digitale strategie door snelle, efficiënte en foutloze informatie-uitwisseling met klanten, leveranciers, datapools en andere partijen. De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod:

  • Een introductie in het ETIM-datamodel
  • De voordelen van ETIM (statisch vs. dynamisch)
  • ETIM + MDM: het fundament onder je organisatie
  • De do’s en don’ts bij implementatie
  • Best practices bij het uitwisselen van data met klanten, suppliers en datapools

Voor wie is het webinar bedoeld?

Voor iedereen die met productdata werkt in de keten van de bouw- en installatiesector.

 

Over de spreker

Frederik is Master Data Architect bij YellowGround. Hij gebruikt zijn meer dan 15 jaar ervaring in MDM om zowel op business als technisch vlak mee te denken met de klant, en op zoek te gaan naar de beste oplossingen.

 

Jeroen van der Holst is manager ETIM bij Ketenstandaard Bouw & Techniek. Samen met zijn team ontwikkelt en beheert hij de ETIM classificatiestandaard voor de Nederlandse bouw-en installatiesector. Daarvoor was hij al bijna twintig jaar als ETIM gebruiker betrokken bij verschillende ETIM commissies en projectgroepen.

  • Bekijk dit gratis webinar

  • Meld je aan en ontvang de link naar het webinar direct in je inbox.

    We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie privacy). Dit webinar wordt je aangeboden door Frankwatching en de adverteerder. Deelname aan dit webinar is vrijblijvend en kosteloos. Door je in te schrijven ga je ermee akkoord dat {advertiser} en/of Frankwatching contact met je kan opnemen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.