Gratis webinar Online marketing in 2023: van trend naar praktijk

0
0
0
0
Dit webinar is op donderdag 9 februari om 14:00

Het is ondertussen een traditie geworden: rond iedere jaarwisseling vliegen de trends voor het komende jaar je om de oren. Je hebt zelf waarschijnlijk ook al een aardig lijstje verzameld met trends en ontwikkelingen die je ‘in de gaten moet houden’ of waar je ‘echt iets mee moet’.

Maar hoe kun je deze nu precies toepassen in de praktijk? In dit gratis webinar duik je dieper in 4 online marketing trends voor komend jaar uit het artikel van Joris Toonders, en maak je de doorvertaling naar de praktijk. Je krijgt concrete tips en tricks waar jij écht direct mee aan de slag kan.

Na afloop weet jij onder andere…

  • Hoe je performance based branding toe kunt passen
  • Hoe je het optimum voor je Cost Per Action, Cost Per Sale of Cost Per Lead bepaalt
  • Hoe je met de Testmanager je testingproces naar een hoger niveau kunt tillen
  • … en nog veel meer!

Over de sprekers
Mathieu Manders is al meer dan 11 jaar marketing ervaring rijk, en is momenteel Strategy Director bij Yonego. Na hands-on ervaring met verschillende disciplines zoals SEO, SEA en conversie-optimalisatie zette Mathieu 6 jaar geleden de stap richting strategie. Hij is gespecialiseerd in het naadloos op elkaar aan laten sluiten van bedrijfsstrategie en marketingstrategie.

Edward Stapel is Head of Digital Advertising bij Yonego. Met een achtergrond in SEA en een voorliefde voor automatisering en data-connecties, blijft Edward betrokken bij de inhoud.

Veel kijkplezier!