Gratis webinar Opschalen op Marketplaces: zo doe je dat!

0
0
0
0
Dit webinar is op maandag 8 februari om 2 uur

Retailers en leveranciers op Marketplaces doen momenteel goede zaken. Dit komt onder meer door de coronacrisis en de komst van Amazon naar Nederland. Wat voor koers kun je in 2021 varen op Marketplaces als bol.com, Amazon en eBay, en welke tactieken zijn er toe te passen? Hoe bepaal je de beste aanpak per product en optimaliseer je deze naar je doelstellingen?

Wat leer je tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar krijg je tips en handvatten om als verkoper of leverancier meer uit je Marketplaces te halen. Van het opzetten van een gerichte Marketplace-strategie tot projecten om meer verkeer en verkopen te realiseren. Ook ontdek je niet te missen trends en ontwikkelingen, en leer je hoe je je prestaties over alle Marketplaces heen kunt analyseren én stimuleren. Denk aan adverteren op Amazon en het verbeteren van je organische zoekresultaten.

Voor wie is het webinar bedoeld?

Voor organisaties die, als directe verkoper van eigen producten of als leverancier, op Marketplaces actief zijn en hun activiteiten effectief willen opschalen.

Over de spreker

Bobby Logmans is als Digital Strategy Consultant bij Merkle verantwoordelijk voor de marketing, innovatie en strategie van diverse internationale brands en retailers. Hij helpt klanten met het opzetten van cross-border marketing- en verkoopcampagnes op bijvoorbeeld Google, Amazon en bol.com.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Kun je er 8 februari niet bij zijn? Geen probleem! We versturen de opname van het webinar naar iedereen die zich heeft aangemeld.