Gratis webinar Robert Cialdini: De psychologie van het overtuigen

0
0
0
0
Volg dit webinar live op 28 augustus om 20.00 uur

Overtuigen is geen truc, maar een wetenschap. Een techniek die jij ook kunt leren! Hoe win je het vertrouwen van mensen en verleid je ze om sneller ‘ja’ te zeggen? En wat kun je doen om een plan ‘in goede aarde’ te laten vallen?

Wat leer je tijdens het webinar?

In dit live webinar neemt dr. Robert Cialdini jou mee in de wereld van zijn universele overtuigingsprincipes. Hij deelt een aantal van zijn beste inzichten. Tijdens het webinar neemt hij ruim de tijd om vragen van kijkers te beantwoorden. Dit is jouw kans om jouw vraag aan dé Robert Cialdini te stellen!

Na afloop van het webinar weet jij:

  • Hoe je meer overtuigingskracht krijgt in contact met klanten, relaties of management;
  • Hoe jij je baas of collega mee krijgt in jouw voorstel;
  • Wat een aantal van de beste inzichten zijn van dr. Robert Cialdini

Dit webinar is voor iedereen die meer invloed en overtuigingskracht wil in het contact met klanten, relaties, collega’s en/of management.

Over de spreker

Dr. Robert Cialdini is dé wereldwijde autoriteit op het gebied van beïnvloeden en overtuigen. Op het gebied van beïnvloedings-wetenschap is Cialdini de meest geciteerde sociaal psycholoog ter wereld. Hij verwierf wereldfaam met zijn bestseller ‘Invloed’.

  • Meld je gratis aan!

  • Meld je aan en ontvang een bevestiging van je inschrijving voor het webinar direct in je inbox.

    We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie privacy). Dit webinar wordt je aangeboden door Frankwatching en de adverteerder. Deelname aan dit webinar is vrijblijvend en kosteloos. Door je in te schrijven ga je ermee akkoord dat de adverteerder en/of Frankwatching contact met je kan opnemen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.