Gratis webinar Starten met een CRO-programma? Zo tackle je de 3 meest voorkomende problemen

0
0
0
0
Dit webinar kun je direct bekijken.

Het implementeren van een effectief, doorlopend CRO-programma kan een flinke uitdaging zijn. Het vergt aandacht voor procesveranderingen en culturele verschuivingen waar maar weinig bedrijven zich écht toe kunnen zetten. Helaas wordt deze les vaak te laat geleerd, wanneer het project al tot stilstand is gekomen. 

In dit engelstalige webinar gaan we in op enkele van de meest voorkomende uitdagingen die CRO-programma’s in de kiem smoren, zoals: 

  • Onderschatten hoe moeilijk het is om een CRO-programma te implementeren
  • Niet genoeg middelen beschikbaar hebben  
  • Een starre bedrijfsstructuur en -cultuur met slechte samenwerking en communicatie

We bespreken ook waar je op moet letten en hoe je deze uitdagingen kunt overwinnen.

Voor wie is het webinar bedoeld?

Iedereen die verantwoordelijk is voor het verhogen van conversies of werkt aan een CRO-programma voor zijn, haar of hun organisatie. Denk aan: online marketeers, e-mailmarketeers, CRO-specialisten, CRO-marketeers, webanalisten en UX-specialisten.

Over de spreker

Michael Aagaard staat algemeen bekend als een van de meest gepassioneerde en enthousiaste mensen in de CRO industrie. Hij werkt sinds 2008 fulltime met Conversion Optimization en zijn onderzoeksgedreven proces heeft bedrijven over de hele wereld geholpen betere ervaringen voor hun klanten te creëren. Michael is een veelgevraagd internationaal keynote spreker over het onderwerp Conversion Rate Optimization.

  • Bekijk dit gratis webinar

  • Meld je aan en ontvang de link naar het webinar direct in je inbox.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.