Whitepaper The Big Book of Experimentation

0
0
0
0

Test veel, test vaak, experimenteer! Laat je inspireren door deze 43 casestudies.

Je kunt als bedrijf niet leren en innoveren zonder te experimenteren. Zeker als het gaat om digital experiences van je klanten. Natuurlijk op je website, maar ook in software en mobiele apps die je voor je klanten bouwt.

Vertrouwen op meningen, gevoel en resultaten uit het verleden is echt niet meer voldoende in de digitale wereld van nu, waarin alles steeds sneller verandert en verwachtingen van klanten steeds hoger liggen. Meningen en historische resultaten vertellen je namelijk niet hoe je klanten zullen reageren op nieuwe producten, interfaces en campagnes. Om hierachter te komen zul je nieuwe ideeën en producten moeten testen: experimenteren om te valideren.

Een goed experimentation platform laat je op een gemakkelijke manier hypotheses testen, in real-time, met echte gebruikers. Zo weet je zeker dat je investeert in ideeën en initiatieven die resultaat opleveren. Dit alles gebaseerd op real-time data en niet op meningen.

Innovatieve bedrijven in Retail, Media, Travel, Financiële diensten en zelfs overheid zien de voordelen van experimenteren en testen van digital experiences van klanten. Big Book of Experimentation staat vol met ideeën en inspiratie voor testen en experimenten van Optimizely klanten waaronder KLM, AutoScout24, IBM, Visa, BBC en veel meer.

Stop met gissen, start met experimenteren.

  • Nog één stap...


    We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie privacy). Je gaat ermee akkoord dat de uitgever ervan contact met je kan opnemen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.