Whitepaper Van datagedreven chatbots naar toekomstbestendig klantcontact

0
0
0
0

De laatste jaren is gebleken dat chatbots goed geïntegreerd kunnen worden in bestaande processen voor klantenservice. Sommige virtuele agents kunnen al hele cases zelfstandig afhandelen. Toch waren niet alle chatbot applicaties van de afgelopen jaren succesvol en de twijfel over de zo gehypete chatbots nam toe. De voorspellingen die worden gedaan voor de toekomst van chatbots zijn zeer positief.

We kunnen verwachten dat de toepassing van chatbots de komende jaren breder zal worden en dat steeds meer organisaties de nieuwe technologie zullen overnemen. De grafiek van Gartner geeft een overzicht van de top use cases voor AI-toepassingen die de onderzochte organisaties hebben geïmplementeerd of van plan zijn te implementeren.

Chatbots tonen niet alleen hun waarde in service, maar ook in marketing en sales. Bovendien kunnen organisaties met de evolutie van gebruiksvriendelijke chatbot platformen meer ownership voor chatbots zelf in handen nemen. Als we kijken naar deze voorspellingen en onze lessen van de hype van de chatbot in 2016, is het erg belangrijk om te weten wat er nodig is om een toekomstbestendige chatbot te ontwikkelen en te implementeren die de gebruiker echt begrijpt.

In deze whitepaper bekijken we de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van chatbots en geven we de best practices voor organisaties die succesvol aan de slag willen met chatbots.

  • Nog één stap...


    We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie privacy). Je gaat ermee akkoord dat de uitgever ervan contact met je kan opnemen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.