Gratis webinar Verbeter je B2B Customer Experience

0
0
0
0
Volg dit webinar live op 31 oktober om 10.00 uur

Customer Experience binnen business-to-business is een veelbesproken onderwerp. Het aanbod om dit te verbeteren is veelzijdig: van marketplaces en het creëren van shopping-experiences tot aan hypergepersonaliseerde mailings. Stuk voor stuk zijn deze vormen gericht op het verbeteren van klantervaringen.

Wat leer je tijdens het webinar?

Door het grote aanbod aan mogelijkheden is het voor organisaties moeilijk om de juiste keuzes te maken. Dit webinar helpt daarbij. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • We staan stil bij de belangrijkste ontwikkelingen binnen B2B.
  • We geven we inzicht hoe je als organisatie de volgende stap kan maken met het verbeteren van Customer Experience.
  • Je krijgt handige tips.
  • We behouden je voor de veel voorkomende valkuilen.
  • Inzicht in hoe andere organisaties het binnen de B2B aanpakken aan de hand van concrete cases.

Over de sprekers

Olivier Tahey is managing partner bij Elision. Als managing consultant hielp hij eerder organisaties in hun digitale transitie. Hij adviseert organisaties niet alleen over de juiste aanpak, maar ook hoe je de benodigde cultuurverandering voor elkaar krijgt.

 

Als Business Development Manager spreekt Aroen Sharma met verschillende B2B organisaties die bezig zijn met het verbeteren van de Customer Experience. Hij helpt organisaties te detecteren wat de meest logische volgende stap is om de Customer Experience voor de eindklant te verbeteren.