Gratis webinar Verbeter je B2B Customer Experience

0
0
0
0
Bekijk direct de opname van dit webinar

Customer Experience binnen business-to-business is een veelbesproken onderwerp. Het aanbod om dit te verbeteren is veelzijdig: van marketplaces en het creëren van shopping-experiences tot aan hypergepersonaliseerde mailings. Stuk voor stuk zijn deze vormen gericht op het verbeteren van klantervaringen.

Wat leer je tijdens het webinar?

Door het grote aanbod aan mogelijkheden is het voor organisaties moeilijk om de juiste keuzes te maken. Dit webinar helpt daarbij. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • We staan stil bij de belangrijkste ontwikkelingen binnen B2B.
  • We geven we inzicht hoe je als organisatie de volgende stap kan maken met het verbeteren van Customer Experience.
  • Je krijgt handige tips.
  • We behouden je voor de veel voorkomende valkuilen.
  • Inzicht in hoe andere organisaties het binnen de B2B aanpakken aan de hand van concrete cases.

Over de sprekers

Aroen Sharma is managing partner bij Elision. Als managing consultant hielp hij eerder organisaties in hun digitale transitie. Hij adviseert organisaties niet alleen over de juiste aanpak, maar ook hoe je de benodigde cultuurverandering voor elkaar krijgt.

 

Als Business Development Manager spreekt Olivier Tahey met verschillende B2B organisaties die bezig zijn met het verbeteren van de Customer Experience. Hij helpt organisaties te detecteren wat de meest logische volgende stap is om de Customer Experience voor de eindklant te verbeteren.

  • Bekijk dit gratis webinar

  • Meld je aan en ontvang de link naar het webinar direct in je inbox.

    We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie privacy). Dit webinar wordt je aangeboden door Frankwatching en de adverteerder. Deelname aan dit webinar is vrijblijvend en kosteloos. Door je in te schrijven ga je ermee akkoord dat je gegevens opgeslagen worden in de database van Frankwatching en gedeeld worden met de adverteerder.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.