Gratis webinar Verbeter je klantcontact met Speech Analytics

0
0
0
0
Dit webinar is direct te bekijken

De meeste organisaties met veel klantcontact hebben inzicht in e-mail en livechat, maar vaak ontbreekt een van de grootste en belangrijkste bronnen voor klantinteractie: telefonie. Hoe krijg je als callcenter of contactcenter meer en beter inzicht in de soms meer dan duizend inkomende oproepen per dag? En hoe gebruik je die data om efficiëntere gesprekken te voeren en de klantervaring te verbeteren?

Wat leer je tijdens het webinar?

Je ontdekt in 1 uur alle ins en outs van Speech Analytics. Met deze slimme technologie krijg je niet alleen transcripties van al je telefonische klantinteracties, maar kun je er ook waardevolle data uit halen. Tijdens het webinar komen ook de ervaringen en learnings van Athora (moederbedrijf van o.a. Zwitserleven en Reaal) voorbij. Dankzij Speech Analytics is het de verzekeraar gelukt om onder meer de volgende resultaten te boeken:

  • de kwaliteit van gesprekken verbeteren (en call-agents trainen)
  • de afhandelingstijd verkorten en herhaalgesprekken voorkomen
  • trends, kansen en mogelijke problemen signaleren
  • vragen en acties van klanten voorspellen
  • stiltes detecteren en de oorzaak ervan bepalen

Voor wie is het webinar bedoeld?

Voor iedereen die zich binnen organisaties met 50+ klantenservicemedewerkers bezighoudt met klantcontact. Denk aan: data-scientists, contactcenter managers, operational managers, quality managers, change managers en CX managers.

Over de spreker

Change Consultant Hans Schuit is verantwoordelijk voor het coördineren van veranderprocessen binnen het contactcenter van Athora. Met als vakgebied projecten die te maken hebben met digitaliseren en innoveren. Denk hierbij aan de implementatie van Speech Analytics, Chatbot, CTI en Next best action.

Martin Melis is Manager Solutions Consultant Benelux is verantwoordelijk voor de positionering van alle Customer Engagement oplossingen van Verint. Hij denkt mee bij vraagstukken over het verbeteren van de klantbeleving en Experience Management, kwaliteit en productiviteit in front- en backoffice afdelingen, organisatie van self-service en tot slot efficiency rondom klantcontactprocessen.

  • Bekijk dit gratis webinar

  • Meld je aan en ontvang de link naar het webinar direct in je inbox.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.