Gratis webinar Waarom een marketeer niet zonder digital workspace kan

0
0
0
0
Volg dit webinar live op 14 november om 10.00 uur

Wil jij in marketing of communicatie extern winnen? Dan moet je intern beginnen. Een digital workspace kan daarbij hét verschil maken. Wat zijn de belangrijkste werkplekuitdagingen van marcom-professionals, en hoe draagt een digitale werkomgeving bij aan betere prestaties?

 

Wat leer je tijdens het webinar?

Je ontdekt wat te doen om je digitale uitdagingen aan te pakken en hoe de juiste tools kunnen zorgen voor betere interne communicatie en een productieve, flexibele en veilige werkomgeving. Ook krijg je antwoord op onder meer deze vragen:

  • Hoe zorgt een digital workspace ervoor dat een marketing- of communicatieprofessional beter presteert?
  • In een wereld waarin de interne informatievoorziening versnippert, hoe bereik je nog alle medewerkers?
  • Door de komst van social media is iedereen een contentmaker geworden. Hoe kun je dit in je voordeel gebruiken?
  • Hoe zorg je dat je boodschap aankomt en gelezen wordt?
  • Is e-mail nog wel effectief? Of zijn er betere manieren om te communiceren?

Over de sprekers

Hans van der Meer is werkzaam bij Microsoft als Sr. Business Group Lead Office 365. Ook is hij jarenlang verantwoordelijk geweest voor de marketing rondom Office 365 in Nederland. Als presentator en inspirator verbindt hij Office 365 cloudproductiviteit met ‘the new world of work concept’ van Microsoft, om klanten vooruit te helpen.

Remco van Vlugt is Solution Sales Specialist. Hij helpt organisaties en medewerkers de vele mogelijkheden van Office 365 toe te passen in hun dagelijkse werk. Zijn focus ligt op de eindgebruiker (communicatie, adoptie, training, inspiratie) en de inzet van standaard functionaliteiten zoals Teams, SharePoint of OneNote ter ondersteuning van de samenwerking, kennisdeling en communicatie.