Gratis webinar Help! Mijn productdata is stuk. Wat is Master Data Management, en waarom kun je niet zonder?

0
0
0
0
Dit webinar vindt plaats op 16 juli om 10.00 uur 

Veel bedrijven worstelen met het managen van hun productdata. Zo zorgen inefficiënte processen voor een onnodig lange doorlooptijd, kunnen campagnes niet op tijd live doordat productinformatie ontbreekt en worden soms zelf verkeerde beslissingen genomen vanwege niet kloppende data. Binnen de eigen organisatie zijn taken en verantwoordelijkheden vaak niet goed belegd, laat staan dat leveranciers netjes alle productdata aanleveren.

Hoe pak je deze en andere veel voorkomende datamanagement-issues aan? Hoe kan Master Data Management (MDM) je hierbij helpen? In dit webinar nemen experts op het vlak van MDM en Product Information Management (PIM) je mee in de belangrijkste do’s en don’ts.


Onderwerpen die aan bod komen:

  • MDM en het creëren van business value
  • 5 belangrijke stappen voordat je begint met MDM
  • Het kiezen van de juiste MDM oplossing op basis van je doelstellingen.
  • Hoe je van een MDM-implementatie een succes maakt: YellowGround best practices
  • Tips uit de praktijk voor het efficiënter managen van productdata met MDM en het creëren van een ‘single point of truth’


Doelgroep

Het webinar is bedoeld voor product owners, datamanagers en andere professionals die binnen hun organisatie bezig zijn met het managen van productinformatie, en meer willen weten over een PIM- en/of MDM-oplossing. Van het kiezen van de juiste tool tot succesvolle implementatie.

 

Over de sprekers

Teun is Managing Consultant MDM bij YellowGround. Hij heeft meer dan 12 jaar ervaring op het vlak van contentmanagement en MDM, en werkt eerder voor bedrijven als Bol.com, Nextail (Blokker Holding) en Action.

Frederik is Master Data Architect bij YellowGround. Hij gebruikt zijn meer dan 15 jaar ervaring in MDM om zowel op business als technisch vlak mee te denken met de klant, en op zoek te gaan naar de beste oplossingen.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Kun je er 16 juli niet bij zijn? Geen probleem! We versturen de opname van het webinar naar iedereen die zich heeft aangemeld.