Gratis webinar Werven als een winnaar: zo win je de War for Talent

0
0
0
0
Dit webinar kun je direct bekijken

Het werven van de juiste mensen is tegenwoordig een heuse strijd. Het is nog nooit zo moeilijk geweest om nieuw talent aan te trekken en er zijn meer vacatures dan mensen: we bevinden ons middenin de War for Talent.

Het plaatsen van een vacature en wachten tot er iemand op reageert is niet meer voldoende. Om deze strijd de doorstaan moet je als bedrijf alle zeilen bijzetten: overtuigende vacatureteksten schrijven, alle middelen inzetten om kandidaten te bereiken en het gat van de openstaande vacature opvangen.

In dit gratis webinar leer je hoe je aantrekkelijke vacatureteksten creëert en je woorden zó kiest dat ze echt aanslaan. Recruitment experts Elies Goes, Nicol Tadema en Arjan Elbers leren je alles wat je moet weten over online recruitment en wat je als organisatie moet doen om het strijdveld van de War for Talent als winnaar te verlaten.

Voor wie is het webinar bedoeld?

Iedereen die worstelt met het werven van de juiste krachten zoals managers online communicatie, HR-managers en recruiters.

Over de sprekers

Elies Goes is Client Partner bij Presenter en spreekt dagelijks met organisaties als TNO, NN en Haagse Hogeschool over het strategisch inzetten van externe content specialisten en consultants. Met 7 jaar ervaring in recruitment weet zij alle ins & outs over het aantrekken, behouden en inhuren van talent.

Nicol Tadema houdt zich al 10 jaar bezig met het (her)schrijven van vacatureteksten en het geven trainingen en lezingen. Daarnaast schreef ze 3 boeken over veel voorkomende teksten in recruitment en HR. Volgens Nicol is woordkeuze essentieel in het aantrekken van het juiste talent en kun je hier met beïnvloedingsprincipes handig op inspelen.

Na 10 jaar ervaring opgedaan te hebben in internationaal corporate- en
bureaurecruitment richtte Arjan Elbers in 2009 Getnoticed op. Binnen dit gespecialiseerde bureau in het opzetten van maatwerk recruitmentwebsites is
hij actief als Managing Director & Online Recruitment Strateeg.

  • Bekijk dit gratis webinar

  • Meld je aan en ontvang de link naar het webinar direct in je inbox.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.