Jobs Jaarabonnement: zorgeloos vacatures plaatsen

Zoek je nieuw marketing- of communicatietalent? Dat bereik je via Frankwatching, de grootste online marketing & communicatie community van Nederland en België. Plaats je vacatures op het Frankwatching jobboard en bereik junior- medior- of senior professionals in het werkveld. Al meer dan 1.500 organisaties gingen je voor!

Online cursus + 2 maanden extra cadeau

Sluit je uiterlijk 31 maart een Jobs Jaarabonnement af? Dan krijg je de online cursus ‘Eerste hulp bij vacatureteksten’ er gratis bij! In deze cursus neemt expert Nicol Tadema je in een uur op een praktische, herkenbare manier mee in hoe jij zelf beter wordt in het schrijven van vacatureteksten.

Daarnaast krijg je 2 maanden extra cadeau om van alle voordelen van het Jaarabonnement te profiteren. Jouw abonnement is daarmee dus ook niet 12, maar wel 14 maanden geldig!

De voordelen van het Jobs Jaarabonnement

  • Laat je adviseren door onze experts: wij kijken mee naar je vacatureteksten
  • Promotie van jouw vacatures via onze dagelijkse VacatureAlerts & wekelijkse VacatureUpdates
  • We delen jouw vacatures met de Jobs community op Twitter, Facebook en LinkedIn
  • Haal jouw investering er al na 3 plaatsingen uit
  • 30 vacatureplekken per jaar voor 995,- (excl. BTW) in plaats van 11.700,-

Met het Jobs Jaarabonnement ben je van alle gemakken voorzien. Jij bent op zoek naar nieuw marketing- en communicatietalent en wij helpen je ze te bereiken.

Jij levert de vacature, wij doen de rest. 

Non-profitorganisaties

Werk je voor een non-profitorganisatie? De btw van 21% is voor stichtingen & verenigingen niet als voorbelasting te verrekenen. Daarom doen wij dat voor je. Check hier of je aan de voorwaarden voldoet en profiteer van een nog voordeliger tarief van 820,-.

Deze organisaties gingen je voor:

Digna Strolenberg
Content House | Marketing
Sluit voordelig een jaarabonnement af